26 / 04 / 2024

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Melikgazi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç başkanlığında toplanan Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu.



Melikgazi Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Meclisi’nin gündeminde yer alan mevzuları görüşüp karara bağlamak için dün saat:16.00‘da Melikgazi Belediye Meclisi’nde toplandığını bildirdi.

Planlı gelişimin ilk şartı…

Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Melikgazi Belediye Meclisi Ocak ayı olağan toplantısında yer alan maddeler tek tek görüşüldü ve karara bağlandı. 29 maddenin konuşulduğu meclis toplantısında 16 madde oy birliği ile kabul edilirken, 13 gündem maddesi de ilgili komisyonlara havale edildi.

Eğitimde, imarlı gelişimde, spor da ve kamu yatırımlarında…

Meclis gündem maddelerinin genelde imar konuları olduğunu çünkü planlı ve sağlıklı bir şehirleşmenin temelinde imar planlarının uygulanmasının yer aldığını dile getiren Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç  “Melikgazi Belediyesi olarak eğitime, sağlık hizmetine ve spor tesisleri ile tarihi ve kültürel mekânlara büyük önem veriyoruz.2019 yılının ilk meclis toplantısında da ilçemizin imarlı gelişime katkı sağlayacak kararlar aldık. şeklinde konuştu.

 

 


Geri Dön