29 / 03 / 2024

Teknik Yapı Deluxia projesinde faizi sıfıra çekti!

Teknik Yapı Deluxia projesinde faizi sıfıra çekti!

Teknik Yapı, Deluxia projesinde konut kredi faizlerinin yüzde 1'in üzerine çıkmasına rağmen, peşinat oranını yüzde 1'e düşürüp faizi sıfıra çekti



Teknik Yapı, Deluxia Dragos projesindeki peşinat oranlarını yüzde 1'e kadar indirdi ve aynı peşinat tutarındaki faiz oranını da yüzde sıfır olarak belirlerken bin 184 liradan başlayan peşinat imkanı sunuyor. Ataşehir'deki Deluxia Projesi'nin konfor ve kalitesini Maltepe Dragos kıyılarına taşıyan 500 dairelik Deluxia Dragos projesinde yeni yıla hazırlık kampanyası başladı. Teknik Yapı, konut kredi faiz oranlarının yüzde 1 sınırının üzerine çıkmasına inat Deluxia Dragos projesindeki peşinat oranını hem yüzde 1'e düşürdü hem de faizi sıfıra çekti. Kampanyadaki sıfır faiz olanağı, değişen taksit tutarına göre 48 ay vadeye kadar uzanıyor.

813 LİRADAN BAŞLAYAN TAKSİTLER

"Yeni Bir Yıl, Teknik Yapı'dan Yeni Bir Daire" sloganı ile başlatılan kampanya çerçevesinde 118 bin 400 liradan başlayan stüdyo, 197 bin liradan başlayan 1+1 tipi, 329 bin 600 liradan başlayan 2+1 tipi ve 472 bin 600 liradan başlayan 3+1 tipi daireler yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz imkanı ile satılıyor. Kampanyanın sunduğu diğer avantajlar arasında 118 bin 400 liradan başlayan daire fiyatları, 813 liradan başlayan taksit ödeme seçeneği, tüm vadelerde yüzde 1'in altında kalan faiz oranları ve sadece 1.184 lira peşinatla daire alma olanağı gibi fırsatlar da yer alıyor.

SEKTÖRÜN PERFORMANSI ARTACAK

"Yeni Bir Yıl, Teknik Yapı'dan Yeni Bir Daire" kampanyası, yüzde 1 peşinata bağlı olarak ödeme şartlarında da isteğe bağlı farklı ara ödeme alternatif kapılarını açıyor. Bu ödeme seçeneğinde daire almak isteyenler altı ayda ödeme yaparak kanuni peşinat yükünü üç eşit takside bölme imkanına kavuşuyor. Farklı peşinat veya vade seçeneği tercih edenlerin ödeyeceği faiz oranı yüzde 0,27 ile yüzde 0,99 arasında değişiyor. Avrupa'daki krizden kendini soyutlamasını bilen Türk ekonomisine paralel büyüme gösteren gayrimenkul sektörünün 2012'de daha iyi bir performans göstereceğine inandığını belirten Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Cari açığa bağlı olarak bir miktar artış gösteren konut kredisi faiz oranlarının olumsuz etkisinin 2012'de tamamen ortadan kalkacağını düşünüyoruz. Bu öngörümüzün bir teyidi olarak daire ödeme koşullarını şimdiden iyileştiren bir kampanya yapmaya karar verdik" açıklamasını yaptı.

Daireler 2013'te teslim edilecek

Yarıdan fazlası kat bahçeli ve balkonlu üç cephesinden deniz manzarasına sahip olan Deluxia Dragos projesi, göletler ile çevrili çağdaş mimarinin eserlerinden biri olarak Maltepe'de yükseliyor. Dairelerin yüzde 50'sinden fazlasında kat bahçesi veya balkon bulunan Deluxia Dragos, bulunduğu bölge itibariyle geleceğin yatırım aracı olarak iddiasını ortaya koyuyor. Zemin artı 24 katlı monoblok şeklinde inşa edilecek Deluxia Dragos'ta ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo'dan 3+1 tipi daireye kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yaklaşık 150 milyon liralık satış büyüklüğü olan ve homeoffice konseptinde inşa edilen proje Kasım 2013'de teslim edilmeye başlanacak.

Yenişafak


Geri Dön