26 / 04 / 2024

Teknik Yapı Evora İstanbul kampanyası!

Teknik Yapı Evora İstanbul kampanyası!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Teslimleri hemen yapılan Teknik Yapı Evora İstanbul kampanyası başladı. Toplam 4 bin 979 adet konut ve 100 adet dükkandan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.



Evora İstanbul Evleri 44 blok halinde yükseliyor. Proje lokasyon olarak Tem, metro, E-5, Tuzla sahiline ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunuyor.


Teknik Yapı  Evora İstanbul  kampanyası kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.


İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçirilen Evora İstanbul Konutları  Teknik Yapı  imzası taşıyor. Proje 4 bin 979 tane daire ile 100 tane dükkandan meydana geliyor. 


Evora İstanbul Tuzla'da yürüyüş alanları, banka şubeleri, futbol, eğitim kurumları,açık ve kapalı otopark, eğitim kurumları, kafeler,   basketbol ve voleybol sahaları, mağazalar, çocuk parkları, oyun parkları, özel açık havuzlar gibi ortak yaşam alanları mevcut.


Teknik Yapı Evora İstanbul kampanyası!

Konutların 166 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Tuzla Evora İstanbul'da yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedelin yüzde 15'i 12 ay sonra ödeniyor, kalan kısım için ise 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.  


Evora İstanbul Tuzla adres: Aydıntepe Mah. Edebali Cad. No:67 Tuzla -  İstanbul 


Teknik Yapı Evora İstanbul iletişim

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön