28 / 03 / 2024

Teknik Yapı Evora İstanbul satış!

Teknik Yapı Evora İstanbul satış!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Teknik Yapı Evora İstanbul satış fiyatları kapsamında dükkanların fiyatları 123 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satışların devam ettiği proje, İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da inşa ediliyor..



Teknik Yapı  Evora İstanbul  satış bilgilerine göre ödemeler peşin ya da vadeli olarak gerçekleştiriliyor. Proje,  Teknik Yapı  projesi olarak konumlanıyor. 


Tuzla Evora İstanbul'da; sauna, fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları ve buhar odası gibi sosyal imkanlar bulunuyor.  


Toplam muhammen bedeli 111.6 milyon TL olarak belirlenen Teknik Yapı Evora İstanbul satış fiyatları kapsamında dükkanlar 123 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. 


Teknik Yapı Evora İstanbul satış!


Evora İstanbul Tuzla'da yer alan 3 bin 371 metrekare orta öğretim okulu 10 milyon 500 bin TL muhammen bedeli ile ve 3 milyon 820 bin 32 metrekare poliklinik 17 milyon TL muhammen bedel ile satışa sunuluyor.


Teknik Yapı Evora İstanbul satış ihalesi 28 Ağustos Perşembe günü saat 15.00'da gerçekleşecek. Proje, İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da inşa ediliyor.


İhalesi Emlak Konut GYO tarafından Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşecek olan Evora İstanbul Cadde projesinde 77 adet ticari birim açık artırma ile satışa sunuluyor.


Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön