27 / 04 / 2024

Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep topluyor!

Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep topluyor!

Firma: Teknik Yapı Halk GYO

Proje: Alsancak Projesi

Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi'ne ön talep toplamaya başladı.



Ege'nin incisi İzmir'in kalbi Alsancak'a Emlak Konut güvencesi, Teknik Yapı ve Halk GYO imzası ile yepyeni bir proje hayata geçiriliyor. 

Emlak Konut GYO’nun, İzmir’in Alsancak ilçesindeki 47 dönümlük arazisi için Haziran ayında açtığı arsa karşılığı gelir paylaşım ihalesini yüzde 35 idare payı taahhüdü Teknik Yapı kazanmıştı. Teknik Yapı ve Halk GYO Alsancak projesi için güçlerini birleştirdi. 

Konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezini kapsayan karma konseptli yeni Alsancak projesinin 1.6 milyarlık proje değerine sahip olacağı öngörülüyor. 

Önümüzdeki aylarda satışa sunulması beklenen Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep toplanıyor. Çeşitli sosyal olanakların sunulacağı proje için inşaat çalışamlarının yakın zamanda başlayacağı söyleniyor. 

İzmir Alsancak’ta hayata geçecek olan karma projeden elde edilecek hasılatın en az 585.2 milyon lirası Emlak Konut GYO’ya aktarılacak.

Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep topluyor!


Tel: 444 10 08
Web: http://www.teknikyapi.com/izmir

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön