08 / 05 / 2024

teknik yapı halk gyo izmir

teknik yapı halk gyo izmir

Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi'ne ön talep toplamaya başladı.

Evora İzmir: Teknik Yapı-Halk GYO Alsancak projesinin ismi belli oldu!

Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek proje, Evora İzmir ismi ile yükselecek..

Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep topluyor!

Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi'ne ön talep toplamaya başladı.

Teknik Yapı ve Halk GYO'nun İzmir projesi 2018'de satışa çıkacak!

Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir Alsancak'ta 1.6 milyarlık proje geliştirecek. 47 bin metrekarelik arsada konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezini kapsayan karma bir proje planlanıyor. Projede satışlara 2018'in ilk çeyreğinde başlanacağı açıklandı...

Teknik Yapı-Halk GYO Alcansak projesi başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün dev ismi Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi için buluştu.

Teknik Yapı ile Halk GYO Konak projesinin inşaatına başlıyor!

Emlak Konut'un ihaleye çıkardığı İzmir Konak 1. Etap arsasını en yüksek teklifle kazanan Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı'na bugün yer teslimi yapıldı.

Teknik Yapı ile Halk GYO İzmir projesi için işbirliği yaptı!

Emlak Konut GYO’nun, İzmir’in Alsancak ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı gayrimenkul projesini 1,6 milyar liralık hasılat taahhüdüyle kazanan Teknik Yapı, gayrimenkul sektörünün güçlü ismi Halk GYO ile işbirliği yaptı.

Teknik Yapı-Halk GYO İzmir projesi başlıyor!

Emlak Konut’un İzmir Alsancak ihalesini kazanan Teknik Yapı, projeyi Halk GYO ile ortaklık kurdu. Projeyle ilgili çalışmalara 6 ay içinde başlanılacak..

Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı kuruldu!

Emlak Konut tarafından ihaleye çıkarılan İzmir Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında, ihaleyi kazanan Teknik Yapı ile, tüm gider ve gelirler ile elde edilecek kar paylaşım oranları yarı yarıya olmak üzere, Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı kuruldu.

Demay Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Demay Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Aykut Demircioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Halk Caddesi'nde kuruldu.

Metro Park Teknik Yapı fiyat listesi!

Metro Park Teknik Yapı fiyat listesi haberimiz içinde yer alıyor, proje 1.270 konuttan meydana geliyor

Metro Park Teknik Yapı ulaşım!

Metro Park Teknik Yapı ulaşım adresi ve satış ofisi telefon numarası haberimizde yer buluyor. Halkalı Metro Park Teknik Yapı'da fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor...

Metro Park Teknik Yapı iletişim!

Metro Park Teknik Yapı iletişim bilgileri ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Metro Park Teknik Yapı tarafından Halkalı'da yükseliyor...

Teknik Yapı Halkalı Metropark!

Teknik Yapı Halkalı Metropark projesinde yer alan dairelerin fiyatları 95 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...

teknik yapı halk gyo izmir Haberi

teknik yapı halk gyo izmir

Ege'nin incisi İzmir'in kalbi Alsancak'a Emlak Konut güvencesi, Teknik Yapı ve Halk GYO imzası ile yepyeni bir proje hayata geçiriliyor. 

Emlak Konut GYO’nun, İzmir’in Alsancak ilçesindeki 47 dönümlük arazisi için Haziran ayında açtığı arsa karşılığı gelir paylaşım ihalesini yüzde 35 idare payı taahhüdü Teknik Yapı kazanmıştı. Teknik Yapı ve Halk GYO Alsancak projesi için güçlerini birleştirdi. 

Konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezini kapsayan karma konseptli yeni Alsancak projesinin 1.6 milyarlık proje değerine sahip olacağı öngörülüyor. 

Önümüzdeki aylarda satışa sunulması beklenen Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep toplanıyor. Çeşitli sosyal olanakların sunulacağı proje için inşaat çalışamlarının yakın zamanda başlayacağı söyleniyor. 

İzmir Alsancak’ta hayata geçecek olan karma projeden elde edilecek hasılatın en az 585.2 milyon lirası Emlak Konut GYO’ya aktarılacak.


Tel: 444...