25 / 04 / 2024

Teknik Yapı Metropark Küçükçekmece fiyat!

Teknik Yapı Metropark Küçükçekmece fiyat!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Metro Park

Teknik Yapı Metropark Küçükçekmece fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Metropark Küçükçekmece projesinde peşinat tutarı yüzde 5 olarak belirlendi...




İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da eski Bahariye Halı Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Metropark Evleri projesi 213 bin 800 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.


Stüdyolardan 4+1 dairelere kadar seçeneklerin tasarlandığı Küçükçekmece Metropark projesinde 4 konut bloğunun yanı sıra, home ofisler için de 2 blok inşa ediliyor. Metropark Küçükçekmece'de home ofisler için ayrılan bloklar 36 ve 38 katlı olarak, konut blokları 25 katlı olarak inşa ediliyor.


Peşinat tutarının yüzde 5 olduğu Teknik Yapı Metropark Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daireler 95 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Metropark Küçükçekmece Halkalı'da konutların alanları 40 ila 133 metrekare arasında değişiyor.


1.270 adet konuttan oluşan Metropark Küçükçekmece projesinde 6 dükkan bulunuyor.Küçükçekmece Metropark projesinde konut teslimlerinin 2015 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.



Telefon: 0212 495 75 25

Web Adresi: www.teknikyapimetropark.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön