26 / 04 / 2024

küçükçekmece metropark satılık

küçükçekmece metropark satılık

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan Metropark Residence'de fiyatlar 271 bin TL'den başlıyor. Proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor. İşte Halkalı Metropark ödeme koşulları...

Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Küçükçekmece Metropark lokasyon!

7 blok şeklinde dizayn edilen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Küçükçekmece Metropark lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor.

Küçükçekmece Metropark ödeme seçenekleri!

7 bloktan meydana gelen proje Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Küçükçekmece' de inşa ediliyor. Küçükçekmece Metropark ödeme seçenekleri kapsamında peşinat ödendiğinde indirim sağlanıyor.

Metropark Halkalı ev fiyatları!

Metropark Halkalı ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Toplam 1.270 daireden meydana gelen projede teslimlerin bu yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Teknik Yapı Metropark Küçükçekmece fiyat!

Teknik Yapı Metropark Küçükçekmece fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Metropark Küçükçekmece projesinde peşinat tutarı yüzde 5 olarak belirlendi...

Büyükçekmece'de 20.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu, Büyükçekmece Güzelce'deki 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 20 milyon 970 bin 850 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'de satılık gayrimenkul 3.1 milyon TL'ye!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 3 milyon 111 bin 64 TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece'de 5.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 1. İcra Dairesi Büyükçekmece ilçesi Güzelce Mahallesi'deki 3 adet arsayı 5 milyon 150 bin TL'ye satılıyor. İhale, 27 Mayıs günü saat 14:45'te düzenlenecek.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Karkın Gayrimekul'ün Büyükçekmece'deki ev ve arsası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Karkın Gayrimekul'e ait Büyükçekmece'deki ev ve arsas icradan satılıyor. Gayrimenkuller için belirlenen toplam muhammen bedel 8 milyon TL...

Büyükçekmece'de icradan 13.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Büyükçekmece 4. Satış Memurluğu, ilçedeki 4 arsayı satışa çıkardı. 5 Eylül'de ihale edilecek gayrimenkullerin satış bedeli 13 milyon 423 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire!

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire fiyatlar 522 bin TL'den başlıyor. Proje Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Bizim Evler Güzelce satılık daire!

Bizim Evler Güzelce satılık daire seçenekleri 2+1'den 4+1'e kadar değişim gösteriyor. Proje İhlas Holding tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirildi...

Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire!

Konut teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği Keleş Center Airport projesi 220 ofis, 498 rezidans ve 52 dükkandan meydana geliyor. Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Avenue İstanbul satılık ev!

Avenue İstanbul satılık ev fiyatları minimum 443 bin TL'den başlıyor. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen proje ön talep sürecinde...

küçükçekmece metropark satılık Haberi

küçükçekmece metropark satılık

Teslim tarihi 2015 yılının son çeyreği olarak belirlenen Metropark Halkalı'da 1.270 tane daire bulunuyor. Proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor. 


Halkalı Metropark ödeme koşulları kapsamında 60 aya varan vade seçeneği sunuluyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Metropark Evleri İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Küçükçekmece Metropark Konutları 7 bloktan oluşuyor. Projede dinlenme alanları, yürüyüş yolları, sauna, koşu parkuru, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları gibi sosyal alanlar mevcut. 


Halkalı Metropark ödeme koşulları!

Halkalı'daki İETT Garajı'nın hemen yanında olan Metropark Residence'de peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Projede 36 ay 0 faiz, 48 ay...