16 / 04 / 2024

metropark küçükçekmece adres bilgileri

metropark küçükçekmece adres bilgileri

Teknik Yapı Metropark Küçükçekmece fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Metropark Küçükçekmece projesinde peşinat tutarı yüzde 5 olarak belirlendi...

Avenue İstanbul Evleri Büyükçekmece adres!

Avenue İstanbul projesinde teslimler 2019 yılında gerçekleşecek. Ön talep sürecinde olan proje İstanbul Büyükçekmece'de Gül İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Avenue İstanbul Büyükçekmece iletişim!

Avenue İstanbul Büyükçekmece iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Avenue İstanbul projesi 2019 yılında teslim ediliyor...

Küçükçekmece Blue Lake Evleri satış ofisi!

Küçükçekmece Blue Lake Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Blue Lake Küçükçekmece'de teslimler Ekim 2017'de yapılıyor...

Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece satış ofisi!

Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Nisan 2017'de teslim edilecek...

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Küçükçekmece Sone İstanbul Evleri satış ofisi!

Küçükçekmece Sone İstanbul Evleri satış ofisi adres ve irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Sone İstanbul Küçükçekmece projesinde ev fiyatları 310 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Küçükçekmece Metropark iletişim!

Küçükçekmece Metropark iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteren proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Küçükçekmece Metropark ulaşım!

Küçükçekmece Metropark ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Mahallesi Şehit Er Necati Özgel Sokak'ta yer alıyor. Yüzde 0,25 faizle 48 ay vade fırsatı sunan projede peşinde yüzde 12'ye varan indirim yapılıyor.

Metropark Küçükçekmece satış ofisi!

Metropark Küçükçekmece satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Toplam 1.270 adet dairenin yer aldığı projede peşin ödeme yapıldığında yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Küçükçekmece Metropark Evleri iletişim bilgileri!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Metropark Evleri İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükseliyor. Küçükçekmece Metropark Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08.

Küçükçekmece Gülpark Suits Evleri adres bilgileri!

Gül Yapı, Liv Yapı ve Çebi Yapı ortaklığında hayata geçirilen Gülpark Suits Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de yükseliyor. İşte Küçükçekmece Gülpark Suits Evleri adres bilgileri...

Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Gülpark Suits Küçükçekmece adres!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Gülpark Suits Küçükçekmece adres bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

metropark küçükçekmece adres bilgileri Haberi

metropark küçükçekmece adres bilgileri


İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da eski Bahariye Halı Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Metropark Evleri projesi 213 bin 800 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.


Stüdyolardan 4+1 dairelere kadar seçeneklerin tasarlandığı Küçükçekmece Metropark projesinde 4 konut bloğunun yanı sıra, home ofisler için de 2 blok inşa ediliyor. Metropark Küçükçekmece'de home ofisler için ayrılan bloklar 36 ve 38 katlı olarak, konut blokları 25 katlı olarak inşa ediliyor.


Peşinat tutarının yüzde 5 olduğu Teknik Yapı Metropark Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daireler 95 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Metropark Küçükçekmece Halkalı'da konutların alanları 40 ila 133 metrekare arasında değişiyor.


1.270 adet konuttan oluşan Metropark Küçükçekmece projesinde 6 dükkan bulunuyor.Küçükçekmece Metropark projesinde konut teslimlerinin 2015 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.



Telefon: 0212 495 75 25

Web Adresi: www.teknikyapimetropark.com

Gülcihan...