27 / 04 / 2024

Küçükçekmece Gülpark Suits Evleri adres bilgileri!

Küçükçekmece Gülpark Suits Evleri adres bilgileri!

Firma: Gül Yapı - Çebi Yapı - Liv Yapı

Proje: Gülpark Suits Sefaköy

Gül Yapı, Liv Yapı ve Çebi Yapı ortaklığında hayata geçirilen Gülpark Suits Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de yükseliyor. İşte Küçükçekmece Gülpark Suits Evleri adres bilgileri...



Sefaköy Gülpark Suits Evleri'nde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Gül Yapı, Liv Yapı ve Çebi Yapı tarafından inşa ediliyor.


Gülpark Suits Evleri daire fiyatları 351 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin inşaat çalışmalarına önümüzdeki hafta içinde başlanacak.


Küçükçekmece Gülpark Suits Evleri teslim tarihi 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de bulunuyor.


Sefaköy Gülpark Suits Evleri Toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten meydana geliyor. Proje lokasyon bilgisi olarak TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Gülpark Suits Sefaköy ortak kullanım alanları arasında  otopark, teras bahçeleri, süs havuzları, yüzme havuzu, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, sauna ve kafeterya gibi donatılar yer alıyor.


Küçükçekmece Gülpark Suits Evleri satış ofisi

İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Küçükçekmece Gülpark Suits Evleri adres bilgileri!

Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com







projeye sor



Geri Dön