28 / 03 / 2024

küçükçekmece metropark vaziyet planı

küçükçekmece metropark vaziyet planı

Teknik Yapı Metropark Küçükçekmece fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Metropark Küçükçekmece projesinde peşinat tutarı yüzde 5 olarak belirlendi...

Küçükçekmece Metropark iletişim!

Küçükçekmece Metropark iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteren proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Küçükçekmece Metropark ulaşım!

Küçükçekmece Metropark ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Mahallesi Şehit Er Necati Özgel Sokak'ta yer alıyor. Yüzde 0,25 faizle 48 ay vade fırsatı sunan projede peşinde yüzde 12'ye varan indirim yapılıyor.

Metropark Küçükçekmece satış ofisi!

Metropark Küçükçekmece satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Toplam 1.270 adet dairenin yer aldığı projede peşin ödeme yapıldığında yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Küçükçekmece Metropark Evleri iletişim bilgileri!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Metropark Evleri İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükseliyor. Küçükçekmece Metropark Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08.

Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Metropark Küçükçekmece ne zaman teslim?

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Metropark Küçükçekmece ne zaman teslim?

Küçükçekmece Metropark lokasyon!

7 blok şeklinde dizayn edilen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Küçükçekmece Metropark lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor.

Küçükçekmece Metropark ödeme seçenekleri!

7 bloktan meydana gelen proje Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Küçükçekmece' de inşa ediliyor. Küçükçekmece Metropark ödeme seçenekleri kapsamında peşinat ödendiğinde indirim sağlanıyor.

Küçükçekmece Metropark ödemeleri!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede toplam 1.270 adet daire yer alıyor. Küçükçekmece Metropark ödemeleri kapsamında yüzde 10 peşinat yapıldığında ara ödeme seçenekleri bulunuyor.

Küçükçekmece Metropark satış ofisi!

Küçükçekmece Metropark satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Küçükçekmece Metropark Evleri konum!

Küçükçekmece Metropark 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Küçükçekmece Metropark Evleri konum olarak İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Halkalı'da bulunuyor.

Küçükçekmece Metropark Evleri nerede?

Küçükçekmece Metropark 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Küçükçekmece Metropark Evleri nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece - Halkalı cevabını verebiliriz.

Küçükçekmece Metropark ödeme planı!

Stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edilen dairelerden oluşan Metropark Evleri Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. İşte Küçükçekmece Metropark ödeme planı...

küçükçekmece metropark vaziyet planı Haberi

küçükçekmece metropark vaziyet planı


İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da eski Bahariye Halı Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Metropark Evleri projesi 213 bin 800 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.


Stüdyolardan 4+1 dairelere kadar seçeneklerin tasarlandığı Küçükçekmece Metropark projesinde 4 konut bloğunun yanı sıra, home ofisler için de 2 blok inşa ediliyor. Metropark Küçükçekmece'de home ofisler için ayrılan bloklar 36 ve 38 katlı olarak, konut blokları 25 katlı olarak inşa ediliyor.


Peşinat tutarının yüzde 5 olduğu Teknik Yapı Metropark Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daireler 95 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Metropark Küçükçekmece Halkalı'da konutların alanları 40 ila 133 metrekare arasında değişiyor.


1.270 adet konuttan oluşan Metropark Küçükçekmece projesinde 6 dükkan bulunuyor.Küçükçekmece Metropark projesinde konut teslimlerinin 2015 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.



Telefon: 0212 495 75 25

Web Adresi: www.teknikyapimetropark.com

Gülcihan...