19 / 03 / 2024

Teknik Yapı ile Halk GYO İzmir projesi için işbirliği yaptı!

Teknik Yapı ile Halk GYO İzmir projesi için işbirliği yaptı!

Emlak Konut GYO’nun, İzmir’in Alsancak ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı gayrimenkul projesini 1,6 milyar liralık hasılat taahhüdüyle kazanan Teknik Yapı, gayrimenkul sektörünün güçlü ismi Halk GYO ile işbirliği yaptı.



Emlak Konut GYO’nun,  İzmir  Alsancak’taki iki ayrı parselden oluşan yaklaşık 47 dönümlük arazisi için Haziran ayında açtığı arsa karşılığı gelir paylaşım ihalesini %35 idare payı taahhüdü ile kazanan Teknik Yapı, gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından biri olan Halk GYO ile güç birliğine gitti. Emlak Konut GYO’nun Alsancak’ta hayata geçecek olan karma projeden elde edilecek hasılatın en az 585,2 milyon lirası Emlak Konut GYO’ya aktarılacak.


Proje tasarımının altı ay içinde tamamlanması için çalışmalara hızlıca başlanacağını aktaran Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım; “Emlak Konut ve Halk GYO ile oluşturulan güç birliği ile İzmir’e yakışır bir proje gerçekleştirileceğine inanıyorum. Özel sektör ve kamuyu bir araya getiren proje İzmir’in gayrimenkul sektörüne ve ülkemize değer katacak. Kamunun önemli temsilcileriyle iş yapmanın tüketiciye de olumlu yansımaları olacağını düşünüyorum. Emlak Konut GYO, Halk GYO ve Teknik Yapı’nın güven veren marka kimlikleri ile oluşturdukları kaliteli hizmet anlayışları bu proje aracılığı ile İzmir halkının da memnuniyetine sunulacaktır. Bugüne kadar başarıyla sürdürdüğümüz “iyi ürünü, uygun fiyata sunma” stratejisini İzmir’de de sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.   


 “Ege’nin İncisi İzmir’i daha da güzelleştirecek bir projeyle geliyoruz”

Proje, ihalenin şartlarına uygun olarak ticaret, konut ve turizm alanlarından oluşacak karma özelliklere sahip olacak. Ayrıca projede kültürel fonksiyonları barındıracak yapılar, park, otel, ibadet alanı, ofis ve konutlar yer alacak. Ege’nin incisi İzmir’i daha da güzelleştirecek bir projeyi hayata geçireceklerini belirterek sözlerine başlayan Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin; “Halk GYO olarak faaliyetlerimize başladığımız günden bu yana büyük bir titizlikle hayata geçirdiğimiz nitelikli ofis, konut ve otel projelerimizde her zaman sadece bir proje üretmekten fazlasını düşündük. “Doğru lokasyonda doğru proje” anlayışıyla bulunduğumuz bölgelerin yaşam standartlarını yükselterek gayrimenkul sektörüne değer katmak her zaman önceliğimiz oldu. İzmir Alsancak’ta Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçecek olan projemiz de bu anlayışla Ege’nin incisi güzel İzmir’de yükselecek. Halk GYO olarak, bizim de İzmir’deki ilk projemiz olduğu için, ayrı bir heyecan içindeyiz. Teknik Yapı ortaklığımızın ve bu prestijli projenin şimdiden hepimize ve İzmir halkına hayırlı olmasını dilerim.” dedi.


Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı kuruldu!


Geri Dön