25 / 04 / 2024

Teknik Yapı rotayı Denizli'ye çevirdi!

Teknik Yapı rotayı Denizli'ye çevirdi!

Denizli Projesi’yle Anadolu’ya açılan Teknik Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Durbakayım, “2005’ten beri büyük projelerimizden daire alanların yüzde 25’i Anadolu’dandı. Şimdi biz Anadolu insanının ayağına gidiyoruz” diye konuştu.



Denizli Projesi’yle Anadolu’ya açılan Teknik Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Durbakayım, “2005’ten beri büyük projelerimizden daire alanların yüzde 25’i Anadolu’dandı. Şimdi biz Anadolu insanının ayağına gidiyoruz” diye konuştu


Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Anadolu’ya ilk defa açılacakları Denizli Projesi’yle İstanbul’da büyük projelerinde müşterilerinin yüzde 25’ini oluşturan kitlenin ‘ayağına gittiklerini’ söyledi. Durbakayım, düzenlediği basın toplantısında Denizli’de Emlak Konut’la yüzde 18’lik arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı anlaşması kapsamında inşa edilecek projeyle Anadolu’ya açılmalarını şöyle anlattı: “Bugüne kadar yeni potansiyel bölgeleri keşfederek müşterilerimize kazandırmada başarı sağladık. Evora İstanbul, Metropark ve Concord projelerimizdeki müşteri mozaiği etkili oldu. 2005’ten bu yana büyük projelerimizden daire alanların yüzde 25’inin Anadolu’dan olması İstanbul dışında uygun proje araştırmamıza neden oldu. Bu kapsamda bugüne kadar Anadolu insanı İstanbul’a gelip bizden gayrimenkul alıyordu. Şimdi biz Anadolu insanımızın ayağına kadar gidiyoruz. Denizli aradığımız fırsattı.”


DÖNÜŞÜMLE İLGİLENMİYOR


Durbakayım, Akmerkez’in karşısındaki Belediye Sitesi’yle ilgilenip ilgilenmediği sorusu üzerine Suadiye Sahil ve tıkanıklık yaşanan Etiler Uçaksavar Sitesi projelerini hatırlattı. Durbakayım, “Uçaksavar projesinde 450 hak sahibinden 410’u ile anlaştık. Ancak 40’ı ile anlaşamadık. Onun için projeye henüz başlayamadık. Belediye Evleri ile ilgilenmiyoruz. Suadiye benim 10 yıl ömrümü yedi. Yeni projelerle Umut Durbakayım (Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı) ilgilenirse baksın. Ben ilgilenmiyorum” diye konuştu. Umut Durbakayım da, “Oldukça yoğun projelerimiz var. Yeni projelerle ilgilenmiyoruz” dedi.


EVORA İSTANBUL’U DENİZLİ’YE TAŞIYOR


Durbakayım, Denizli’ye “1’e 3 kazandıran” Evora İstanbul Projesi’nde kullandıkları modeli taşıyacaklarını söyledi. Durbakayım’ın verdiği bilgiye göre 12 adadan oluşan 115 dönüm arazi üzerinde 1.500 bağımsız birimden oluşan karma proje gerçekleştirilecek. Adaların altısında konutlar yapılacak. Rezidans dairelerin ağırlıkta olacağı projede home ofis, park ve alışveriş caddesi bulunacak. Projede geniş balkonları, büyük oturum alanlarına sahip 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi rezidans daireler yer alacak. Yaklaşık 600 milyon lira büyüklüğünde olacak proje için Ocak 2016’da ön talep toplanacak ve yılın ilk çeyreğinde satışa çıkacak.


130 LÜKS KONUT YAPIYOR


Durbakayım’ın hayata geçmesi için 10 yıl beklediğini söylediği Kadıköy Bağdat Caddesi Bölgesi’ndeki Suadiye Sahil Projesi’nde 10 dönümlük alanda 130 adet lüks konut inşa edilecek.


Habertürk


Geri Dön