18 / 04 / 2024

Teknosa'da Altus çamaşır makinesine indirim! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Altus çamaşır makinesine indirim! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Altus AL 9103 çamaşır makinesine indirim geldi. Peki, Altus AL 9103 çamaşır makinesi fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Teknosa, Altus AL 9103 çamaşır makinesine indirim yaptı. Enerji tasarruflu, dayanıklı, sessiz ve güçlü EcoSilence Drive motoru, sürtünme gürültülerini optimum oranda azaltır ve sessiz çalışma sunar. Altus çamaşır makineleri uzun ömürlüdür, mükemmel sessizlik sağlıyor ve 10 yıl motor garantilidir. Altus AL 9103 çamaşır makinesi ile doğru yıkanmayan giysiler genellikle cilt tahrişine ve alerjiye neden olabilecek parçacıklar taşıyor, işte bunun için Altus AllergyPlus'ı geliştirdi. AllergyPlus seçildiğinde mümkün olduğunca çok alerjen kalıntısını etkili şekilde azaltmak için yüksek yıkama sıcaklığı, daha uzun süreli ve ek durulama uygulanır. Bu da giysilerinizde daha az polen parçacığı, tüy ve toz akarı anlamına geliyor. Bu program, alerji sorunu yaşayan ve hassas ciltli kişiler için idealdir.

Teknosa da Altus çamaşır makinesine indirim! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

En sevdiğiniz veya narin giysilerinizn başka makinelerle arka arkaya yıkanarak yıpranabilir. Altus çamaşır makinesi, benzersiz, patentli VarioDrum tambur yapısıyla, her tür giysiyi eşit su dağıtımıyla ve en sevdiğiniz ürünlerinizi esnetmeden, kırıştırmadan veya zarar vermeden nazikçe yıkıyor. ActiveWater Plus teknolojisi sayesinde gerekli su miktarı kullanılırken mükemmel sonuçlar elde ediliyor. Sensörleri sayesinde kumaş tipine ve çamaşır miktarına göre su tüketimini otomatik olarak düzenliyor. Tam gerektiği kadar su kullanımı ile mükemmel çamaşır yıkama deneyimi sağlıyor. Altus çamaşır makinesinin Reload özelliğinin sağladığı esneklik sayesinde çamaşır makinenizi başlattıktan sonra mevcut yıkama programını durdurabilir ve bu sayede koymayı unuttuğunuz çorap, gömlek, nevresim gibi büyük veya küçük parça çamaşırları ilave ederek yıkamaya devam edebilirsiniz.


Peki, Altus AL 9103 çamaşır makinesi fiyatları ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön