26 / 04 / 2024

Teknosa'dan Vivo robot süpürge kampanyası! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Vivo robot süpürge kampanyası! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Vivo marka robot süpürgeye internet sitesine özel fiyatla ve kampanya ile satışa çıktı! Peki, Viomi V5 Pro Robot Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en büyük tekno marketlerinden biri olan Teknosa son dönemde en ilgi çeken ürünlerden olan Vivo Robot süpürgeyi kapsayan bir kampanya düzenledi! Bu kampanyaya ek olarak internet sitesine özel fiyatı ile satışta!

Teknosa'nın düzenlediği kampanya kapsamında Viomi V5 Pro Robot Süpürge ile beraber sepete 1 Yıllık Teknoloji Destek Paketi'nin eklenmesi durumunda 1 Yıllık Teknoloji Destek Paketi sepette hediye edilecek.

Teknosa dan Vivo robot süpürge kampanyası! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Teknosa tarafından düzenlenen kampnayadan faydalanabilmek için Viomi V5 Pro Robot Süpürge ile beraber 1 YıllıkTeknoloji Destek Paketi'nin sepete eklenmesi ve Sepetinize Özel Kampanyalar alanından "Seçili Robot Süpürgeler ile Birlikte 1 Yıllık Teknoloji Destek Paketi Sepette Hediye" kampanyasının seçmeniz gerekmektedir.

Teknosa tarafından gerçekleştirilen bu kampanya diğer sepet kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanyadan herkes en fazla bir kez faydalanabilir. Teknosa, düzenlediği kampanyayı haber vermeden bitirme ve değiştime hakkını gizli tutar.

Peki, Viomi V5 Pro Robot Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...


Geri Dön