29 / 03 / 2024

Teknosa'dan Xiaomi Mi Robot Mop Pro 2'ya indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Xiaomi Mi Robot Mop Pro 2'ya indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot süpürgeye indirim yaptı! Peki, Teknosa'da Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Elif AlparXiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2, aynı anda hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirebilen bir süpürgedir.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 ile süpürme ve silme için iki ayrı ekipmana gerek kalmaz! Profesyonel bir temizleme algoritmasıyla donatılan olan akıllı cihaz, iki yönlü silme işlemi yapar ve elle temizleme tekniklerini simüle eder.

Ürün 2 adet su tutan bez, 2'si 1 arada su deposu ve toz kutusu ile birlikte satışa sunulur; ayrıca ek aksesuar satın almanıza gerek kalmaz. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2, yeni nesil LDS lazer navigasyon sistemi ne sahip bu sayede evinizin gerçek zamanlı haritasını çıkarır.

Teknosa dan Xiaomi Mi Robot Mop Pro 2 ya indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Çift çekirdekli Mali 400 GPU ve Cortex - A7 CPU ile güçlü hesaplama kabiliyetine sahiptir. Uzun mesafeleri bile hızlı ve yüksek doğrulukla tarayabilir. 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2, 3200 mAh pil gücündeki bataryasını 3 ve 4 saat arasında tam olarak şarj eder ve batarya şarjı yüzde 20’ye düşene dek temizliğe devam eder. Süpürgeyi tam şarj sonrasında aralıksız olarak 110 dakikaya kadar çalıştırabilir, tek seferde 180 metrekare büyüklüğünde bir alanı temizleyebilirsiniz.

Peki, Teknosa'da  Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge  fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön