29 / 03 / 2024

Tekzen, 45. mağazasını Eskişehir'de açtı!

Tekzen, 45. mağazasını Eskişehir'de açtı!

Tekzen, mağaza açılılarına son sürat devam ediyor, 45. mağazasını Eskişehir'de açtı



Tekzen, 45. mağazasını, ortasından Porsuk Çayı geçen, Osmangazi ve Anadolu Üniversiteleri'nin bulunması nedeniyle bir öğrenci kenti olan, İç Anadolu Bölgesi'nin gözbebeği Eskişehir'de açtı. Tekzen, diğer mağaza açılışlarında olduğu gibi Eskişehir'de de sosyal sorumluluk projeleri kapsamında,"eğitime yüzde yüz destek" sloganıyla Odunpazarı'nda bir köy okuluna destek oldu. Açılışı töreninde kurdeleyi ise Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Fuat Gürcüoğlu, Tekzen Yöneticileri ve Tekzen Eskişehir Mağaza çalışanları kesti. 

"Her ilde bir Tekzen" sloganıyla yola çıkan Tekzen, Eskişehir'de 45. mağazasını açtı. Açılış, 19 Şubat Cuma günü, saat 10.00'da gerçekleşti...

Tekzen, tam gaz mağaza açmaya devam ederken, Türkiye ekonomisine de ciddi anlamda iş istihdamı yaratıyor. Tekzen, Eskişehir Mağazası'nda da 50 kişiye iş olanağı sağladı.

Daha şimdiden Eskişehirliler'e yepyeni bir yaşam alanı yaratan Tekzen Eskişehir Mağazası, Neoplus Outlet ve Yaşam Merkezi'nde müşterilerine hizmet verecek. Tekzen Yöneticileri'nin ve Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Gürcüoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde; çocuklar kendileri için hazırlanan özel palyaço ve balon gösterileriyle eğlenirken, büyükler de canlı müzik ziyafetinin yanı sıra birbirinden renkli sürpriz hediyelerle keyifli saatler geçirdiler.

EĞİTİME YÜZDE YÜZ DESTEK!

15 yıldır yüzde yüz yerli sermaye ile müşterilerine ulaşmaya devam Tekzen, her mağaza açılışı öncesinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında şimdi de Eskişehir'de bir eğitim merkezinin destekçisi oldu. Tekzen, sponsor olduğu okullarda, "değerli iş ortaklarının desteğinin" gücüyle projelerine imza atıyor. Bu kapsamda Eskişehir'de destekçi olduğu okulun dış-iç cephe boyalarını iş ortaklarından Polisan, sınıf içi tedariklerini ise Adore Mobilya, Kocadağlar Mobilya (Alpino), Met Metal, Tunç Plastik, Falkon Otomotiv ve İntratek Mühendislik karşılamaktadır. Tekzen, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden aldığı bilgilerin doğrultusunda; Kireç Köyü, Odunpazarı İlçesi'nde eğitim veren Kireç Sedat Buhame İlköğretim Okulu'nun eğitim ihtiyaçlarını giderdi. Eğitimin öneminin farkında olan Tekzen, "yüzde yüz eğitime destek" sloganıyla, mağaza açılışı gerçekleştirdiği illerin köy ya da ilçe okullarına desteğini sürdürmeye devam edecek.

Her açılışında olduğu gibi Tekzen, Eskişehir Mağazası'nda da Tema Gönüllüleri'ni ağırladı. Eskişehir Tema Temsilcileri'nin stand açtığı açılışta; Tekzen müşterileri çevre ve doğa konularında daha fazla bilgiye sahip oldular.
Bugün

Geri Dön