28 / 03 / 2024

Tema Flexpex ile evlerde su basmasını bitiren hortum!

Tema Flexpex ile evlerde su basmasını bitiren hortum!

Tema Yapı Malzemeleri, yeni geliştirdiği esnek bağlantı hortumu Flexpex ile evleri hortum patlaması kaynaklı su basması ve bundan doğan maddi zararlara karşı tam korumaya alıyor.



Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Yapı Malzemeleri, yenilikçi ürünleri arasına eklediği ‘Flexpex Hortum’ ile evleri ve tüketicileri hortum patlaması kaynaklı su basmalarına karşı en ekonomik şekilde koruyor. Türkiye’de bir ilk olan yenilikçi esnek bağlantı hortumu Flexpex, yüksek basınç ve sıcaklığa dayanıklılığı sayesinde patlamıyor ve evlerdeki su basması sorununu da ortadan kalkıyor.

Su basması nedeniyle tüketicilerin hem maddi hem de manevi zararlara uğradığını, parkelerin şişmesinden halıların kullanılamaz hale gelmesine, dolapların çürümesinden bina içindeki diğer evlerin zarar görmesine kadar çok sayıda probleme neden olduğunu belirten Tema Yapı Malzemeleri yetkilileri, “Piyasada TS EN 13618 standardına uygun esnek bağlantı hortumlarının kullanılmasının zorunlu hale gelmesi gerekiyor. Eğer bu sağlanamazsa tüketiciler büyük zarar görecek. Bu belgeye sahip esnek bağlantı hortumları ile bu belgenin olmadığı hortumlar arasındaki fiyat farkı sadece 1-2 TL. Oysa eski, klasik sistem hortumlardan kaynaklanan su baskınlarından doğan zararlar binlerce lirayı buluyor” uyarısını yaptı.


Bakterilere ve hastalıklara ortam hazırlıyor!

ABD, Almanya, Hollanda, İsveç, Danimarka, Norveç, Finlandiya gibi gelişmiş ülkelerde EN 13618 standardının zorunlu olduğunu hatırlatan Tema Yapı Malzemeleri yetkilileri, “Bu belgeye sahip olmayan hortumlar, suyla temas ettiğinde ortaya çıkan bakteriler, zehirli madde salınımı, suda rahatsız edici koku gibi çok sayıda olumsuz durumu da beraberinde getiriyor. Tema’nın yenilikçi ürünü Flexpex tüm yeterliliklere sahip” açıklamasını yaptı.



Geri Dön