29 / 03 / 2024

Tema İstanbul Ataşehir nerede?

Tema İstanbul Ataşehir nerede?

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

1,5 milyon metrekare arsa alan üzerinde yükselen ve 333 bin metrekaresi konut alanı olarak belirlenen Atakent Tema İstanbul projesi Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Tema İstanbul Ataşehir nerede?



Tema İstanbul Ataşehir nerede? sorunu yanıtlamadan önce proje hakkında kısa bir bilgi aktaralım.


1,5 milyon metrekare arsa alan üzerinde yükselen Atakent Tema İstanbul’da daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede toplam 3531 adet daire bulunuyor.


Tema İstanbul fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 361 bin TL'den başlıyor. Projede daire alanları 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


İçerisinde tema park, güvenlik, fitness center, otopark, yüzme havuzu, sauna gibi sosyal donatılar bulunan  Tema İstanbul  Ataşehir projesinde yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik için banka kredisi imkanı sağlanıyor.


333 bin metrekaresi konut alanı olarak belirlenen Atakent Tema İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Halkalı-Atakent’te hayata geçiriliyor. Proje  Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur  imzasıyla inşa ediliyor.


Tema İstanbul Ataşehir nerede? 

Atakent Mah. O3 Güney Yan Yolu, Atakent, Küçükçekmece, İstanbul


Tema İstanbul Ataşehir iletişim

Telefon: 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön