26 / 04 / 2024

Tema İstanbul Bahçe'nin yalıtım tercihi İzocam oldu!

Tema İstanbul Bahçe'nin yalıtım tercihi İzocam oldu!

Tema İstanbul Bahçe'de İzocam  manto taşyünü ürünleri  tercih edildi.  Ürünler projenin 36 bin metrekarelik alanına uygulandı.   



Her ihtiyaca uygun şekilde sunduğu ürün ve çözümleri ile Türkiye'nin önemli projelerinin tercihi olmaya devam eden İzocam, manto taşyünü ürünleri ile Tema İstanbul Bahçe’nin tercihi oldu.

İzocam, Türkiye’nin en önemli projelerine uzmanlığıyla yalıtım ürünleri temin etmeye devam ediyor. Önemli pek çok projeye yalıtım danışmanlığı hizmeti veren İzocam her ihtiyaca uygun şekilde sunuyor. 

Küçükçekmece, Atakent’te gerçekleştirilen Tema İstanbul Bahçe'de, farklı kalınlıklarda İzocam manto taşyünü ürünlerini kullanıldı. Mesa Mesken San. A.Ş. - Artaş İnşaat -Kantur - Akdaş K&A İnşaat tarafından inşa edilen proje 100 bin 621,55 metrekare alana sahip.

Yalıtım ürünlerinin İzocam bayisi STO Yapı Sistemleri tarafından temin edilen projede güçlü yalıtım özelliklerine ve yangın güvenliğine sahip olan İzocam ürünleri, YVT Mühendislik Mimarlık İnşaat ve Mayko Yapı Endüstri tarafından 36 bin metrekarelik bir alana uygulandı. 

Web: www.temaistanbul.com/bahce/


Geri Dön