29 / 03 / 2024

Tema İstanbul sakinleri yeni yıl etkinliğinde buluştu!

Tema İstanbul sakinleri yeni yıl etkinliğinde buluştu!

Türkiye’nin en büyük ve ilk master planlı özel sektör projesi Tema İstanbul’un komşuları yeni yılı site meydanında gerçekleştirilen etkinlikle kutladı.



Türkiye’nin en büyük ve ilk master planlı özel sektör projesi Tema İstanbul’un komşuları yeni yılı site meydanında gerçekleştirilen etkinlikle kutladı. Tema İstanbul’un tüm ayrıcalıklarını hissettirecek şekilde tasarlanan yeni yıl köyünde sahne alan Eda – Metin Özülkü, Tema İstanbul sakinlerine keyifli anlar yaşattı.


Mesa, Artaş – (Avrupa Konutları), Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul’da yaşam tüm ayrıcalıklarıyla başladı. Temmuz ayında teslimleri başlayan Tema İstanbul’da site sakinleri yeni yılı Eda – Metin Özülkü konseriyle birlikte kutladı.


Tema İstanbul’un içinde kurulan yeni yıl köyünde 5 gün boyunca devam eden kutlamalar, gösteriler, ikramlar site sakinlerinin komşuluk ilişkilerini pekiştirmesinin yanı sıra, Tema İstanbul’ un her yönüyle “yaşayan” bir site olduğunu bir kez daha kanıtladı.


BUGÜN AL YARIN TAŞIN


Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör yatırım projesi konumundaki Tema İSTANBUL’un 1.5 milyon metrekareyi aşkın dev arazisi üzerinde çok özel ve ayrıcalıklı bir konumda bulunan konut bölgesi, %80’i yeşil ve doğal alan olarak ayrılmış 330.000 metrekarenin üzerindeki bir alanı kaplıyor. 24 ay gibi rekor bir sürede inşaatı tamamlan projede, farklı tip ve yüksekliklere sahip toplam 61 blokta 3.531 konut bulunuyor. Projede, 1+1’den, 4+1’e kadar değişen büyüklüklerde 70’in üzerinde farklı tipteki konut alternatifleri, ‘hemen teslim’ özellikleri ile ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Yapımı gibi satışta da rekor ve istikrarlı bir hız yakalayan Tema İSTANBUL’da son fırsatları oluşturan daireler, ‘taşınmaya hazır, hemen teslim’ özelliğiyle satışa açılmış bulunuyor. 


AİDATLAR METREKAREDE 1.5 TL’NİN ALTINDA


Tüm özellikleriyle bölgesinde ve sektöründe referans noktası olan Tema İSTANBUL, sunulan tüm eşsiz yaşam olanaklarına karşılık aidat konusunda da fark yarattı, rekor kırdı. Tema İSTANBUL’da sunulan eksiksiz ve yepyeni yaşam kültüründe aidatlar, sektörde benzeri görülmeyen rakamlarla en düşük seviyede... Henüz proje aşamasında bazı kiralanabilir alanların gelirlerini site yönetimine bırakılarak geliştirilen efektif ve etkin yönetim sistemi ile Tema İSTANBUL’da aidatlar; 143 TL ile 183 TL arasında belirlendi. Rekor seviyedeki bu düşük aidatlar; sunulan tüm olanakların, sürdürülebilir olmasını sağladığı gibi, diğer özellikleriyle birlikte Tema İSTANBUL’u, ‘en yaşanabilir proje’ olarak öne çıkaran somut örneklerden biri niteliğinde. 



www.temaistanbul.com


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Türkiye ve Avrupa’nın en büyük karma projesi Tema İstanbul’da, oturuma hazır konut fırsatları sürüyor.

3 bin 531 dairenin 24 ay gibi rekor sürede tamamlanarak Temmuz ayında teslimlerin gerçekleştirildiği projede, son fırsatları oluşturan daireler, hemen teslim özelliği ile satışa açılmış bulunuyor. 143 ile 183 lira aralığındaki aidat rakamları ile dikkat çeken Tema İstanbul, bu açıdan da ‘en yaşanabilir proje’ olarak öne çıkıyor.


“Bugün al, yarın taşın”


Tema İstanbul’un 1.5 milyon metrekareyi aşkın dev arazisi üzerinde çok özel ve ayrıcalıklı bir konumda bulunan konut bölgesi, yüzde 80’i yeşil ve doğal alan olarak ayrılmış 330 bin metrekarenin üzerindeki bir alanı kaplıyor. Farklı tip ve yüksekliklere sahip toplam 61 blokta 3 bin 531 konut bulunduğu projede, 1+1’den, 4+1’e kadar değişen büyüklüklerde 70’in üzerinde farklı tipte daire yer alıyor. Tema İSTANBUL’da son fırsatları oluşturan daireler, ‘taşınmaya hazır, hemen teslim’ özelliğiyle satışa açılmış bulunuyor.


285 bin metrekare peyzaj alanı


Tema İstanbul konutların yanı sıra, meydanları, oyun parkları, yürüyüş ve spor alanları, havuzlar ile 285 bin metrekarenin üzerindeki peyzaj ve doğal yeşil alan da site sakinleri tarafından aktif olarak kullanılıyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra 3 bin metrekaresi kapalı olmak üzere, yüksek kapasiteye sahip ve geniş bir alana yayılan Sosyal Tesis de yer alıyor. Tema İstanbul’da; altı açık ve bir kapalı yüzme havuzu, fitness center, kay-kay pisti de olmak üzere kapalı ve açık çeşitli spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası ve tenis kortları ile sosyal ve sportif olanakları yer alıyor.


Yaklaşık 6 bin 400 araçlık kapalı, 800 araçlık açık otopark bulunan proje, TED Atakent Koleji’ne ve Bilfen Anaokulu’na da ev sahipliği yapıyor.


İçinden metro geçecek


Tema İstanbul, mevcut ve gelecekteki ulaşım arterleri açısından da merkezi ve avantajlı bir konumda yer alıyor. TEM, E-5, Sahilyolu ve 3. Köprü bağlantı yolları gibi ana arterlerin kesişme noktasında yer alan proje, Atatürk Havalimanı ve yapımı sürdürülen 3. Havalimanı’na en kolay ulaşım avantajına sahip. Mecidiyeköy’den 2017 yılında Mahmut Bey’e gelecek ve sonrasında da Bahçeşehir’e gidecek olan M7 metro hattı üzerinde bulunan ve Tema İstanbul arazisi içinde yer alan Tema Metro Durağı’nın da 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor. Ayrıca TEM üzerinde kavşakların ve yan yolların geliştirilmesine yönelik çalışmanın da yakın zamanda tamamlanması ile bölgede araç trafiğinde çok önemli rahatlama hedefleniyor.  


Sözcü


Geri Dön