26 / 04 / 2024

Tema İstanbul'a Avrupa'dan 'En İyi Konut' ödülü!

Tema İstanbul'a Avrupa'dan 'En İyi Konut' ödülü!

Tema İstanbul, 6 ödülle döndüğü European Property Awards’ın ardından ana organizasyon olan International Property Awards’da da ödüle layık görüldü...



Tema İstanbul, Mesa, Artaş, Kantur – Akdaş imzası ile hayata geçiriliyor. Tema İstanbul’un Bahçe etabı, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards - IPA) tarafından Avrupa’nın en iyi konut projesi olarak ödüle layık görüldü. Tema İstanbul, geçtiğimiz ay Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde de 6 ödülün sahibi olmuştu. Proje her bir etabıyla yerli ve yabancı yatırımcıların daima ilgi odağı olarak konumlandı.

Tema İstanbul Genel Müdürü M. Aydın Ayçenk konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu; "Tema İstanbul, Türk inşaat sektörünün en önde gelen firmalarının güç birliğinden oluşan ortak girişimin bir eseridir.  Master planıyla, mimarisiyle, bölge geneliyle bütünleşmesi ve katma değer sağlamasıyla İstanbul’un gelişiminde örnek teşkil edecek nitelikte bir projedir. Projelendirme çalışmalarının başından bugüne her aşamasında hassas çalışmalar sonucu geliştirilen Tema İstanbul, Türk inşaat sektörünün de uluslararası arenadaki vitrin projelerinden birisidir. Bugüne dek Tema İstanbul ile gayrimenkul alanında birçok önemli ödülün sahibi olduk. Geçtiğimiz ay Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden aldığımız 6 ödülün sevincini yaşarken, bugün de aynı grubun ana organizasyonu olan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nden Avrupa’nın en iyi konut projesi ödülüne layık görüldük. Yarışmanın devamı olarak düzenlenen dünya klasmanında da Tema İstanbul Bahçe ile Avrupa kıtasını bir Türk projesi ile temsil ettik. Burada Afrika, Asya Pasifik, Orta ve Güney Amerika, Arabistan ve Birleşik Krallık içinde bu yılın en iyi konut projeleri ile kıyasıya yarışma fırsatı da bulduk. Projemizin böylesine değerli bir noktaya ulaşarak ülkemizin gayrimenkul sektörünün vitrini olarak konumlanmasından dolayı gurur duyuyoruz"

TEMA İSTANBUL BAHÇE’DE SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Tema İstanbul Bahçe’de farklı tiplerde dairelerin satışı  devam ediyor. Büyüklükleri 79 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen Tema İstanbul Bahçe etabında 1+1’den 4+1’e 363 daire yer alıyor. Aile odaklı konut projesi özelliğiyle markalı konut sektöründe özel bir yer edinen Tema İstanbul, Tema İstanbul Bahçe etabında da en yaşanabilir proje niteliğini arttırarak sürdürüyor.

https://www.temaistanbul.com/


Geri Dön