28 / 03 / 2024

Tema İstanbul'dan Emlak 2014 Fuarı'nda gövde gösterisi!

Tema İstanbul'dan Emlak 2014 Fuarı'nda gövde gösterisi!

Tema İstanbul projesine yerli yabancı alıcılar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, 500 metrekarelik dev standı ile Emlak 2014 Fuarı'nda yerini aldı.



Dün sona eren fuarda, Mesa, Artaş- Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi üst yönetiminden; Süleyman Çetinsaya, Ali Kantur ve Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan, mega karma projenin standında, ev sahipliği yaptı. 500 metrekarelik Tema İSTANBUL standı, geçen yıl olduğu gibi bu sene de fuarın en büyüklerinden biri olarak Emlak 2014'ün vitrininde yer aldı. Projede bulunan 3 bin 531 adet konutun, 2 bin 300 adedinin satışının gerçekleştiğine dikkat çeken Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Aylık ortalama 750 ziyaretin gerçekleştirildiği projenin satış ofisinde, günde ortalama 5 adet konut satılıyor. Lansmandan bu yana geçen yaklaşık 14 ayda konutların yüzde 65'inin üzerinde gerçekleşen başarılı satış grafiği dikkat çekici" dedi.


6 BİN KİŞİYE İSTİHDAM 

Kantur-Akdaş Başkanı Ali Kantur da, projenin henüz yapım aşamasında yarattığı 3 bin 500 kişilik istihdam ile dikkat çektiğini istihdamın proje tamamlandığında 5-6 binlere ulaşması beklediklerini söyledi. Kantur, "Toplam 2 milyar dolarlık proje değeri ile Tema İSTANBUL, gayrimenkul sektörünün 2.57'lik çarpan etkisi ile Türkiye ekonomisine tek başına 5.14 milyar dolarlık katkı sağlayacak" diye konuştu.


KONUT, EĞLENCE, ALIŞVERİŞ BİRARADA

İstanbul Küçükçekmece'de Atakent Mahallesi'ndeki 1.5 milyon metrekarelik bir alan üzerinde yapılan Tema İSTANBUL, konut bölgesi, eğlence parkı Tema WORLD ve alışveriş konsepti Tema PLAZA ile birlikte üç ana fonksiyondan oluşuyor. Projede ayrıca; eğitim, sağlık, turizm, sosyo-kültürel ve ticari tamamlayıcı fonksiyonlar da yer alıyor. 3 bin metrekare büyüklüğünde sosyal tesisin bulunduğu projede; 5 açık ve 1 kapalı yüzme havuzu ve pek çok sosyal olana yer alıyor.


Takvim



Geri Dön