18 / 04 / 2024

Türk inşaat sektörü EMLAK 2014 Fuarı’na hazır!

Türk inşaat sektörü EMLAK 2014 Fuarı’na hazır!

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri, projelerini 11 - 14 Eylül 2014 tarihleri arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde düzenlenecek EMLAK 2014 Fuarı'nda görücüye çıkarıyor.



24 Gayrimenkul, Hiper Gayrimenkul ve E7 Yapı da fuara katılacak önemli firmaların başında geliyor…

 

Halkalı bölgesinde hayata geçirdiği Cadde 24 ve Stüdyo 24 projeleriyle adından söz ettiren 24 Gayrimenkul, fuara 2015 yılı içerisinde hayata geçireceği 500 milyon TL’lik yeni 5 projesinin tanıtımını yapmak için katılacak. Alışılmışın dışında projelere imza atan firma, ulaşılabilir fiyatlarla satışa çıkaracağı yeni projeleri için fuar boyunca ön talep toplayacak.

 

Haramidere’de 450 milyon TL’lik yatırım değeriyle hayata geçirdiği Future Park projesi ile dikkatleri üzerine çeken Hiper Gayrimenkul de projede uyguladığı akıllı ev sisteminin avantajlarını fuar ziyaretçileriyle paylaşacak. 2015’in sonunda teslim edilmesi planlanan projede evden çıktıktan sonra kapatılmayan enerji ve gaz sistemleri kullanılmadığında otomatik olarak kapanacak ve riskli durumlarda güvenlik sistemi devreye girecek. Ayrıca konut sahipleri elektrik ve doğalgaz gibi enerji sarfiyatlarını da diledikleri tasarruf biçimine göre ayarlayarak faturalarını kontrol altında tutabilecekler. Ev sahipleri evlerine gelmeden sıcaklığı ve aydınlatmayı ayarlayabilecek, tüm faturaları ortak uygulamalar sayesinde otomatik olarak ödeyebilecek ve siteye ait tüm duyuruları otomatik mesaj ile ekrandan takip edebilecekler.

 

Fuarda; Ispartakule ve Fikirtepe'deki konut projelerini tanıtmayı planlayan E7 Yapı, temas halinde olduğu Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki şirketlerin temsilcileri ile görüşecek. Önümüzdeki dönemde Nijerya'da hayata geçirdikleri yapı marketi açmaya hazırlanan grup, anlaşma sağlayacağı yabancı partnerlerle 2015 yılında farklı lokasyonlarda proje geliştirmeyi amaçlıyor.

 



Geri Dön