27 / 04 / 2024

Temel Yapı Market Kartepe'de açıldı!

Temel Yapı Market Kartepe'de açıldı!

Temel Tok ve Aka İnşaat'ın sahipleri Bilgin Cün ve İsmail Aka'nın sahibi olduğu Temel Yapı Market, Kartepe'de hizmete girdi.



Son yıllarda hızla gelişen ve inşaat sektöründe yeniliklere imzaların atıldığı Kartepe'de ihtiyaç doğrultusunda yeni işyerleri açılmaya halen devam ediyor. Yeni iş yerlerine son olarak Temel Tok ve Aka İnşaat'ın sahipleri Bilgin Cün ve ismail Aka'nın sahibi olduğu Temel Yapı Market de eklendi. 


10 YILLIK TECRÜBE 


10 yılı aşkın süredir yapı malzemeleri sektöründe tecrübesiyle ilçede geniş kesim tarafından tanınan Temel Tok ve ortaklarının sahibi olduğu Temel Yapı Market'in açılışına; Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat, AKP İzmit İlçe eski Başkanı Hüseyin Yusuf, sanayiciler, iş adamları ve siyasiler katıldı. 


İHTİYAÇ VARDI 


Açılışta konuşan Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat, Kartepe'nin büyüyen bir ilçe haline geldiğini, bu tür iş yerlerine ihtiyacın fazlalaştığını belirtti. 

Temel Yapı Market'in ortaklarından Temel Tok ise 10 yıllık tecrübeyle çıktıkları yolda en iyi ve kaliteli hizmeti vereceklerini belirtti. Ayrıca Temel Yapı Market'te açılışa özel indirimler de yapıldı. 

Temel Yapı Market, Kartepe Ataevler Mahallesi Bağcılar Sokak No.3 A/1 adresinde gerçekleştirilen törenle faaliyetine başladı. 

Temel Yapı Market'in ortaklarından Temel Tok ve çalışanlar açılışta bir araya geldi. 

AKP milletvekili aday adayı Hüseyin Yusuf da açılışa katılanlar arasında yerini alarak iş yeri sahiplerine başarılar diledi. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön