27 / 04 / 2024

Temettü vermeyecek 11 şirket tek tek açıklandı! Hangi şirket neden temettü ödemeyecek? 

Temettü vermeyecek 11 şirket tek tek açıklandı! Hangi şirket neden temettü ödemeyecek? 

Temettü vermeyecek 11 şirket tek tek açıklandı. Peki hangi şirket neden temettü ödemeyecek? Hemen bu son dakika detaylarına bakın...



Yatırımcıların gündeminde yer alan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,41 azalışla 4.876,23 puandan başladı.

Verilen detaylara göre, bankacılık endeksi yüzde 1,05, holding endeksi de yüzde 0,47 azaldı. Ayrıca Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 0,69'la inşaat, en çok gerileyen ise bankacılık oldu.

Aktarılan detaylara göre, dün, 4.880-5.000 puan arasında dalgalı bir seyir izleyen BIST 100 endeksi, günü yüzde 1 değer kaybederek 4.896,07 puandan tamamlamıştı.

Temettü vermeyecek 11 şirket tek tek açıklandı! Hangi şirket neden temettü ödemeyecek? 

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan analistler, küresel pay piyasalarında, bankacılık sektörüne ilişkin endişelerin büyük oranda geride kalması ve para politikalarında şahin adımların sonuna yaklaşıldığına yönelik beklentilerle pozitif bir seyir izlendiğini kaydederek, yurt içi piyasaların negatif ayrıştığını dile getirdi.

Diğer bir yandan temettü vermeyecek 11 şirket de tek tek açıklandı. Peki hangi şirket neden temettü ödemeyecek? Hemen bu son dakika detaylarına bakın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön