25 / 04 / 2024

Temmuz asgari ücret zammı ne kadar 2022? Asgari ücrete ne zaman zam gelecek? İşte son durum!

Temmuz asgari ücret zammı ne kadar 2022? Asgari ücrete ne zaman zam gelecek? İşte son durum!

Temmuz asgari zammının ne zaman yapılacağı ve ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki 2022 temmuz asgari ücret ne kadar? İşte merak edilen detaylar!



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin emekli ve memur zammı ve asgari ücrete zam konusunda şu açıklamalarda bulundu: “Daha önce hiç göstergesi olmayanlara gösterge verdik. Temmuz'da yapacağımız düzenlemeyle birlikte bu rakamlar kamu çalışanlarımıza nefes aldıracak. Enflasyon ne olursa, ensflasyonun üzerinde kamu çalışanlarımızı koruyan oranda ilave zammı yapacağız. Temmuzda yapacağımız düzenlemelerle kamu çalışanlarımıza nefes aldıracak. Enflasyon diyelim ki yüzde 37-40 ne gerçekleşirse üzerinde kamu çalışanlarımıza zam yapacağız. Sadece kamu çalışanları ve emekliler için değil çalışan işçilerimizle ilgili de düzenleme yapacağız.” 

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 26 Haziran Pazar 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 26 Haziran gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön