29 / 03 / 2024

Temmuz'da maaşlara yapılan enflasyon zammından sonra bir zam haberi daha! 1224 lira resmen maaşlara eklenecek

Temmuz'da maaşlara yapılan enflasyon zammından sonra bir zam haberi daha! 1224 lira resmen maaşlara eklenecek

Türk lirasındaki aşırı düşüş nedeniyle alım gücünün azalması nedeniyle milyonlarca asgari ücretli, memur ve emeklisine Temmuz'da peş peşe yüksek enflasyon zamları yapıldı. Zamların ardından maaşlarda bir zam haberi daha geldi. Resmen zamlı maaşlara eklendi! İşte detaylar...



Zamlı maşların Temmuz'dan itibaren geçerli olacağı açıklanmıştı hükümetin açıkladığı asgari ücret, memur, memur emeklisine yapılan zamlar önümüzdeki ayın birinden itibaren ve belirlenen günlerde hesaplara yatırılacak. Zamlı maaş heyecanı yaşayan milyonalrca insan paralarını çekecekleri günü beklerken maaşlarda bir artış daha yaşandı. Resmi Gazete'de yayınlanan genelgeye göre çalışanların yol ve yemek ücretlerine de zam geldi. İşyerleri çalıştırdığı işçiye ofis ya da fabrikada yemek vermiyorsa yemek ve yol parası veriyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön