25 / 04 / 2024

Tepe Aura'da unutulmaz etkinlikler başladı!

Tepe Aura'da unutulmaz etkinlikler başladı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan Tepe İnşaat tarafından, yeşilin ve doğanın kalbinde yer alan Tepe Aura projesi, hayata geçirdiği panayır ile unutulmaz bir etkinlik başlattı.



İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan Tepe İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 160 yıllık meşe ağacının gölgesinde güvenle yükselen Tepe Aura, huzurun kapılarını misafirlerine açtı. Tepe İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Koral ve Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz ev sahipliğinde başlayan etkinlik; akrobasi ekibinin birbirinden renkli şovları ve Pop Modern’in eğlenceli ritmik şarkıları ile akşam saatlerinde de sürdü. Panayırın açılış konuşmasında bulunan Atila Kemal Oğuz, Tepe İnşaat’ın 50 yıllık güvenilir algısını kaydederek “Öncelikli olarak, hepiniz hoş geldiniz. Kurucumuz Sayın Rahmetli İhsan Doğramacı’yı rahmetle anıyorum. 50 yıl önce bizi bu yolculuğa çıkardı. Tepe Aura projemiz butik ve 50. Yıla özel bir proje. Grubumuzun başka şirketleri de bugün burada bizimle. İstanbul’da Beykoz Konakları ile başlayan konut projelerimizin devamı gelecek. Bugün bizimle bu anı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Tepe inşaat, kalıcı ve güvenilir hizmeti ile kaliteli çizgisini sürdürecektir” açıklamasında bulundu.

Tepe Aura, konumunun sağladığı alternatifli yollar ile her yere 30 dakika içinde ulaşma fırsatı sağlıyor. Dünya standartlarında çevre duyarlılığı ile başlayan Tepe Aura, enerji dolu bir yaşamın yanı sıra çocukların güvenle büyüyebilecekleri, doğa ile iç içe olabilecekleri imkanları ile de dikkat çekiyor. Doğayı bütün güzelliği ile kucaklayan Tepe Aura asırlık meşe ağacının gölgesinde güven ve huzurlu bir yaşam yaratıyor. Projede bulunan tüm evler 3’er kat olarak meşe ağacını geçmeyerek ve birbirinin manzarasını kesmeyecek şekilde özenle dizayn edildi.

Toplam 16 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen ve 3'er katlı 16 bloktan meydana gelen Tepe Aura'da alanları; 106 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiklik gösteren 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde bahçeli, teraslı ve dubleks plan seçenekleri yer alıyor.

 Tepe Aura da unutulmaz etkinlikler başladı!

Aralık 2019’da yaşam TEPE AURA’da

Villa konforunu daireye taşıyan konsept ile hayata geçirilen projede sınırlı sayıdaki dairelerde kredili veya peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı ve kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Tüm bu imkanların yanı sıra teslimler Aralık 2019’da başlıyor.


Geri Dön