16 / 04 / 2024

Tepe Home, Narkule, Tepe Prime ve Academia Apartments'ta!

Tepe Home, Narkule, Tepe Prime ve Academia Apartments'ta!

3 dev projede Tepe Homeun imzası var; Nar Kule, Tepe Prime ve Academia Apartments'ın mutfak, banyo ve gömme dolapları Tepe Home tarafından yapıldı. Dev inşaat yatırımlarının mutfak ve banyo tasarımındaki adresi Tepe Home oldu



 

Tepe Home, Eylül ayında Tepe İnşaatın 2 dev projesi ile Astar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının 1 projesini teslim etti.

Tepe İnşaatın Ankarada hayata geçirdiği 3 bloktan oluşan, Avenue tarzında yapılmış ofis ve home ofis katlarından oluşan Tepe Prime binasının mutfak dolapları Tepe Home tarafından hazırlandı. Binanın gömme dolaplarında da Tepe Home ürünleri kullanılarak, dairelere işlevsellik ve yaşam alanı özgürlüğü kazandırıldı. 50 mutfak ve 34 gömme dolabın yanı sıra ofis katlarındaki  bazı ofis mobilyaları da Tepe Home tarafından yapıldı.

Tepe İnşaatın, İstanbulda hayata geçirdiği bir diğer önemli inşaat yatırımı olan 27 kat ve 108 daireden oluşan Nar Kule projesinin mutfak, banyo ve gömme dolaplarında da Tepe Homeun imzası yer aldı. Böylece daireler modern, minimalist ve tasarım odaklı birer yaşam merkezi haline getirildi.

Astar Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından İstanbul Avcılarda hayata geçirilen Academia Apartments projesinde ise; 334 dairenin mutfak ve gömme dolapları Tepe Home tarafından üretilerek teslim edildi.

Tepe Homeun tasarımı, tarzı ve çizgisi  Ankara  ve İstanbuldaki 3 dev yatırıma imzasını attı.

 


Geri Dön