26 / 04 / 2024

Tepe Home'dan mobilya danışmanlığı!

Tepe Home'dan mobilya danışmanlığı!

Tepe Home yetkilileri, yaz aylarında evlerini yenilemek isteyenlere ve yeni evlenen çiftlere çağrıda bulundu



Mobilya ve renk seçimi konusunda mağaza görevlilerinden danışmanlık alınabileceğini hatırlatan yetkililer, çok sayıda firmanın ürününün tek bir çatı altında bulunabildiğine dikkat çekti. Firma yetkilileri şu çağrıyı yaptı: "Yeni bir eve taşınırken veya yepyeni bir ev yaşamına başlarken, mobilya ve aksesuvar ürünlerinde size yardımcı olacak kişilerle görüşmeli ve gereksinimlerinize cevap verecek bir alışverişe çıkmalısınız. Eviniz sizin zevkinizi yansıtmalı."

Tepe Home mağazalarında mobilya alanında oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları, genç odaları, dolap sistemleri, bahçe mobilyaları yer alırken, aksesuvar alanında ise ev dekorasyonunda kullanılan her çeşit ürünün pek çok farklı tasarımı ve markası bulunuyor. Tepe Home mağazaları ev dekorasyonu ile ilgili her şeye tek bir noktadan ulaşabilme konsepti çerçevesinde hizmet veriyor.

Çok çeşitli ürün yelpazesinin yanı sıra, kumaş ve renk alternatifleriyle müşterilerine danışmanlık hizmeti de veren Tepe Home yetkilileri, "Uygun fiyatlar ve çeşitli ödeme alternatifleriyle her türlü zevke, ihtiyaca ve bütçeye hitap eden ürünleri bulmak mümkün" diyor.
YeniAsır


Geri Dön