25 / 04 / 2024

Tepe Nautilus'ta hafta sonu etkinlikleri sürüyor!

Tepe Nautilus'ta hafta sonu etkinlikleri sürüyor!

İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus 16 – 17 Kasım’da birbirinden özel konser ve şovlarla ziyaretçilerine unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak. AVM'de hafta sonu etkinlikleri sürüyor...



Tepe Nautilus’un müzik ve eğlence dolu hafta sonu etkinliklerinde 16 Kasım Cumartesi günü 14.30–18.10 arasında Gizem Kömürcü jazz, latin ve nostaljik şarkılardan oluşan repertuarı ile üç performans sergileyecek. Tepe Nautilus’taki müzik ziyafeti 17 Kasım Pazar günü 14.00-16.00 saatleri arasında Trio dinletisi ile devam edecek.


Marmaray ve Metro’nun buluşma noktası olan Ayrılıkçeşme Durağı ile Tepe Nautilus arasında bulunan Tepe Nautilus Meydanı 16-17 Kasım’da farklı etkinliklere sahne olacak.


Bando, blues korteji ve sokak müzisyenleri ile müziğin tadını doyasıya çıkaracak olan Tepe Nautilus ziyaretçileri, jonglör, tahta bacak ve kanguru bacak gösterileriyle keyifli zaman geçirecek. Tepe Nautilus, 16-17 Kasım tarihlerinde ziyaretçilerine sürpriz hediyeler vererek hafta sonu coşkusunu artıracak. 


Tepe Nautilus, 8 Aralık’a kadar sokak müzisyenleriyle hafta sonları ziyaretçilerine müzik keyfi yaşatmaya devam edecek. 

Tepe Nautilus etkinlikleriyle ilgili detaylı bilgiye www.tepenautilus.com adresinden ulaşabilirsiniz. 


Geri Dön