26 / 04 / 2024

Tepe Nautilus'ta müzayede heyecanı başlıyor!

Tepe Nautilus'ta müzayede heyecanı başlıyor!

Tepe Nautilus, Küratör Rahmi Çöğendez’in hazırladığı sergiye ev sahipliği yapıyor. Sergide yer alan eserler 13 Nisan’da Tepe Nautilus ziyaretçileri ve koleksiyonerlerin katılımıyla müzayedede satışa sunulacak...




İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus, ziyaretçilerini hem sanatla buluşturuyor, hem de müzayede deneyimi yaşatıyor.


Küratör Rahmi Çöğendez’in hazırladığı ve Türkiye’nin gelecek vaat eden resim sanatçılarının eserlerinden oluşan sergi bugün itibariyle Tepe Nautilus ziyaretçileri ve sanatseverler tarafından gezilebilecek. Sergide yer alan tüm eserler 13 Nisan’da Tepe Nautilus ziyaretçileri ve koleksiyonerlerin katılımıyla Rahmi Çöğendez yönetimindeki müzayedede satışa sunulacak. 


Müzayedede yer alacak tüm eserler 100 TL’den satışa sunulacak


Tepe Nautilus’un RC Müzayede işbirliğiyle gerçekleştireceği sergi ve müzayedede aralarında Orhan Gürel, Haluk Evitan, Hikmet Çetinkaya, Yusuf Bilge, Hüseyin Sartaş, Fikret Öztürk’ün bulunduğu birçok sanatçının eseri sergilenecek ve satışı gerçekleştirilecek.


Sergide yer alan eserler 7 Nisan’dan itibaren www.rcmuzayede.com, www.tepenautilus.com  adreslerinden de incelenebilecek.


Tepe Nautilus’ta 13 Nisan’da gerçekleşecek müzayede, RC Müzayede’nin İstanbul’daki ilk müzayedesi olma özelliğini de taşıyor. Rahmi Çöğendez yönetimindeki müzayedede yer alacak tüm eserler, 100 TL’den satışa sunulacak. Önemli sanatçıların eserlerinin yer alacağı müzayede, sanatseverlere müzayede kültürünü tanıtmak ve sanatseverleri ulaşılabilir bütçelerle orijinal eser sahibi yapmak amacıyla gerçekleştiriliyor.



Dünya


Geri Dön