25 / 04 / 2024

Tepe Prime Avenue, 2 Ekim'de açılıyor!

Tepe Prime Avenue, 2 Ekim'de açılıyor!

Tepe İnşaat 'ın gerçekleştirdiği Tepe Prime  projesinin Business ve Residence bloklarının arasında yer alan kafe, restoran ve  eğlence mekanlarının bulunduğu Tepe Prime Avenue 'nun basın mensuplarına tanıtımı  yapıldı



Tepe İnşaat 'ın gerçekleştirdiği Tepe Prime  projesinin Business ve Residence bloklarının arasında yer alan kafe, restoran ve
eğlence mekanlarının bulunduğu Tepe Prime Avenue 'nun basın mensuplarına tanıtımı  yapıldı.

Tepe İnşaat CEO 'su Bahadır Güngenci, Eskişehir Devlet Yolu 'ndaki Tepe  Prime Avenue 'nun bulunduğu alanda düzenlediği basın toplantısında, Tepe Prime ile  Ankara 'ya kazandırdıkları değer için gurur duyduklarını belirterek, 'Tepe İnşaat olarak gerçekleştirdiğimiz her projede 'zirve 'yi hedefledik' dedi.

İnşaat sektörünün farklı alanlarında aynı üstün uzmanlık ve köklü  deneyimle hizmet verdiklerini vurgulayan Güngenci, tamamladıkları her yeni  projenin yaşamı hep daha iyiye götürmeyi hedefleyen kurumsal birikimlerine  yepyeni değerler kattığını söyledi.

Tepe Prime Avenue 'yu en başından beri farklı kurguladıklarını belirten  Güngenci, klasik alışveriş merkezi konseptinden uzaklaşarak, Ankaralılar için hem  gündüz hem gece yaşayan bir buluşma noktası yaratmak istediklerini ifade etti. Güngenci, 'Alışılagelen kapalı alışveriş merkezleri yerine günlük  ihtiyaçların karşılandığı, yemek ve eğlence mekanlarının açık havada buluştuğu  bir mekan tasarladık' dedi.

Tepe İnşaat CEO 'su Güngenci, Tepe Prime Avenua 'nun 2 Ekim 2011 tarihinde  açılacağını söyledi. Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Geliştirme Koordinatörü Hayal Olcay da  yaptığı açıklamada, Tepe Prime Avenue 'da antik kentten çağdaş kente uzanan agora  fikrinden hareket ettiklerini işaret ederek, Tepe Prime 'ın bulunduğu konum  itibariyle  Ankara  'nın en gözde noktalarından birinde olduğunu belirtti. Olcay, 'Tepe Prime Avenue 'nun gün içinde Tepe Prime 'ın Business ve  Residence bloklarında çalışacak yaklaşık 2 bin 500 kişinin yanı sıra, çevredeki  üniversitelerden, özel ve kamu kuruluşlarından yoğun ilgi göreceğini tahmin  ediyoruz' diye konuştu.

Olcay, Tepe Prime Avenue 'da eczane, kuaför, kuru temizleme ve marketin  yanı sıra New Castle, Tadında Anadolu, Hayal Kahvesi gibi mekanların olacağını  söyledi.
AA


Geri Dön