26 / 04 / 2024

Tepe Prime'da yaşam tüm hızıyla devam ediyor!

 Tepe Prime'da yaşam tüm hızıyla devam ediyor!

Tepe İnşaat' ın farklı bir bakış açısı ile projelendirdiği Tepe Prime, Ankara' nın iş ve sosyal yaşamına yön veriyor





Çağdaş mimarisi, çevreci yaklaşımı ve akıllı bina özellikleriyle Ankara'nın en prestijli ofis projesi olan Tepe Prime’ın birbirinden bağımsız 10 katlı Residence ile 18 ve 19 katlı Business bloklarında, toplam 218 ofis ve gerektiğinde konut olarak da kullanılabilen 100 business stüdyo yer alıyor. Satışlarının büyük çoğunluğu gerçekleştirilen Business ve Residence bloklarının yanı sıra 37 mağazadan oluşan ve klasik alışveriş merkezi konseptinin dışında farklı zevklere hitap edebilen Tepe Prime Avenue, kafe ve restoranlarıyla Ankaralıların vazgeçemediği bir mekan haline geldi.

 


İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Hayal Kahvesi, Ankara’nın sevilen markaları New Castle, Ege Balık, Ankara’da ilk şubesini açan Burger House, ünlü İtalyan lezzeti Piola, ikiler Et Lokantası, Tadında Anadolu, Burger King, Tunalı Vitamin Park, Minkaa, Özler Döner gibi Türkiye’nin en gözde kafe, restoran ve eğlence merkezleri Tepe Prime Avenue’da yerlerini aldı. Ayrıca Türkiye’nin ilk konsept Mercedes Shovvroom’unu ağırlayan Tepe Prime Avenue’da eğlence ve kültür ürünlerini tüketiciyle buluşturan D&R, kişisel bakım merkezi Gratis, Migros ve eczane, kuaför, kuru temizleme gibi günlük ihtiyaçlara cevap verebilecek mağazalar da bulunuyor.


Eskişehir yolu üzerinde bulunan ve ODTÜ, Bilkent, Hacettepe, Başkent gibi altı üniversite, çeşitli hastane ve bakanlıklar ile birçok kamu ve özel kuruluşun merkezinde yer alan Tepe Prime, iş hayatında başarının, sosyal hayatta keyfin adresi olmaya devam ediyor. 



Forbes


Geri Dön