28 / 03 / 2024

Teras Kule Dap Yapı ev fiyatları!

Teras Kule Dap Yapı ev fiyatları!

Firma: DAP Yapı

Proje: Teras Kule

Teras Kule Dap Yapı ev fiyatları 323 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Kartal'da yükselen Teras Kule projesinde stüdyolardan, 4+1 dairelere kadar daire seçenekleri bulunuyor...




Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı  Teras Kule  projesi  DAP Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Teras Kule projesi için ön satışlar başladı.


İstanbul Kartal'da E-5 yolu üzerinde yer alan Teras Kule Evleri projesinde konut, ticaret ve ofis alanları olacak. Teras Kule projesi otuz katlı iki kule olarak planlandı.




Teras Kule Dap Yapı ev fiyatları!


Teras Kule Dap Yapı ev fiyatları 323 bin lira ile 3,5 milyon lira arasında değişiyor. Teras Kule Kartal projesinde teslimler 36 ay sonra yapılıyor.


Teras Kule Dap Yapı projesinde yüzde 30 peşinatla 36 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor. Teras Kule Evleri Kartal'da daireler 51 metrekare ile 358 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.


16 bin metrekare arsa alanında inşa edilecek olan Teras Kule Kartal projesinde fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar olacak.




Tel: 0216 399 80 80

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön