25 / 04 / 2024

Termo Teknik çalışanlarından 2011'e veda yemeği!

Termo Teknik çalışanlarından 2011'e veda yemeği!

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi  Ideal Stelrad Groupun ( ISG) Türkiyedeki iştiraki olan Termo Teknikin çalışanları düzenlenen yemekli organizasyonla  bir araya gelerek  2011 yılının yorgunluğunu attı



Termo Teknik çalışanları 2011 yılında yakaladıkları başarıyı yemekli bir organizasyonla kutladı. Termo Teknik Genel Müdürü Cem Nazif Yalçın organizasyonda yaptığı konuşmada, Termo Teknikin 2011 yılında üretimde, iç ve uluslararası pazarlarda önemli başarılara imza attığını belirterek çalışanları kutladı.

Termo Teknikin, Çorluda 100 bin metrekare üzerine kurulu modern tesislerde yıllık 4,5 milyon adetlik radyatör üretim kapasitesi ile Avrupanın en büyük panel radyatör üreticilerinden birisi  olduğunu belirten Yalçın konuşmasına şöyle devam etti:

Üretimimizin üçte ikisini ihraç ediyoruz.  Başarılı dışsatım rakamlarımız ile İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından verilen İhracatın Yıldızları Ödülüne geçtiğimiz 5 yıl üst üste sahip olduk

Uluslar arası pazarlardaki başarı ve çabalarımızın sonucu olarak 2010 yılında  ISGnin Doğu Avrupa, Ortadoğu, Afrika  ve Asyadan sorumlu  merkezi olduk.

Son yıllarda İç pazara yönelik olarak da bayi ağımızı genişlettik ve satış noktalarımızın sayısını  yüzde 100 arttırdık. Attığımız adımlarla İç pazarda payımızı hissedilir şekilde yükselttik. Bu trendi önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi hedefliyoruz.

Son olarak,  İngilterenin pazar liderliğine oynayan  yoğuşmalı (Premix) kombisi Logici Türkiyeye getirerek, Termo Teknik servis desteği ile satışa sunduk ve ilk partisini tükettik. Bu başarıyı yaratan Termo Teknik çalışanlarını  kutluyor, 2012 yılında devamını diliyorum.


Geri Dön