23 / 04 / 2024

Terra Ataşehir 'de dönüşüm başladı!

Terra Ataşehir 'de dönüşüm başladı!

Terra Ataşehir'de eski yapıların dönüşümü için yıkımlar başlatıldı. Şantiye alanında düzenlenen törenle birlikte yıkım sürecini başlatan Kent Art İnşaat, projesini istanbul'un fınans merkezi Şerifali-Ataşehir bölgesinde hayata geçiriyor.



İstanbul'un kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Terra Ataşehir'de eski yapıların dönüşümü için yıkımlar başlatıldı. Şantiye alanında düzenlenen törenle birlikte yıkım sürecini başlatan Kent Art İnşaat, projesini istanbul'un fınans merkezi Şerifali-Ataşehir bölgesinde hayata geçiriyor. 



PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



Yıkım sürecini başlatan Kent Art inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Aydemir, "Dünyanın en gözde şehirlerinden istanbul'un daha iyiye, daha güzele ve daha moderne olan yolculuğu kentsel dönüşümün, örneklerinden birini hayata geçiriyoruz. Kentsel dönüşüm sürecinde mimarisiyle ve donatılarıyla örnek niteliği taşıyacak Terra Ataşehir projemizin startını veriyoruz. Yaklaşık 40 milyon TL'lik bir yatırımla yükselecek Terra Ataşehir, bu bölgede önemli bir cazibe merkezi oluşturacaktır." dedi. 


27 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Terra Ataşehir'de 210 konut ve 3 bin 100 metrekarelik ticari alan inşaatı planlanıyor. 


Posta


Geri Dön