24 / 04 / 2024

Terrace Tema Park adres bilgileri!

Terrace Tema Park adres bilgileri!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

Terrace Tema Park adres bilgileri 241. Sokak No:7 Atakent - Küçükçekmece / İstanbul olarak belirlendi. 30 ve 40 katlı 2 blok halinde yükselen projede yüzde 1 KDV uygulanıyor



Terrace Tema projesi İstanbul Halkalı'da hayata geçiriliyor.  Terrace Tema  Park adres bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


İnanlar İnşaat imzası ile inşa edilen Terrace Tema projesi 30 ve 40 katlı 2 blok halinde yükseliyor.  Satış sürecinin devam ettiği Terrace Tema Park toplam 416 konuttan meydana geliyor.


Terrace Tema projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi. Konutların alanları ise 90 metrekare ile 236 metrekare arasında değişiyor.


Terrace Tema Park fiyatlar kapsamında peşinatlar 4 bin 650 TL'den başlıyor. Yüzde 1 peşinat avantajının bulunduğu projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.


Terrace Tema Halkalı teslim tarihi hemen olarak belirlendi. Terrace Tema Park'ta banka kredisi ile konut sahibi olma imkanı bulunuyor.


Terrace Tema projesi sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, otopark, çocuk oyun alanları, güvenlik, otopark, sauna yer alıyor.


Terrace Tema Park adres bilgileri!

Terrace Tema Park adres bilgileri: 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL


İnanlar Terrace Tema satış ofisi!

İnanlar İnşaat Terrace Tema telefon numarası: 0212 698 15 00

Web Adresi: http://www.terracetema.com


projeye sor



Geri Dön