24 / 04 / 2024

Terrace Tema teslim tarihi ne zaman?

Terrace Tema teslim tarihi ne zaman?

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

Terrace Tema teslim tarihi ne zaman? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Banka kredisine uygun olan Atakent Terrace Tema projesinde konut fiyatları 375 bin liradan başlıyor...




2 kule olarak inşa edilen  Terrace Tema  Evleri İstanbul Avurpa yakasında Halkalı Atakent bölgesinde yükseliyor. Terrace Tema teslim tarihi ne zaman sorusundan önce proje hakkında ayrıntılara yer verelim.


Atakent Terrace Tema projesinde bloklardan biri 30 katlı, diğeri 40 katlı olarak inşa edildi. Atakent Terrace Tema daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bulunuyor.


İnanlar İnşaat tarafından inşa edilen Terrace Tema Atakent ödeme koşulları dahilinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Terrace Tema Atakent daire fiyatları 375 bin liradan başlıyor.



Terrace Tema teslim tarihi ne zaman?


Terrace Tema teslim tarihi ne zaman sorusuna 5 ay sonra yanıtı veriliyor. Atakent Terrace Tema satış ofisi ile 0212 698 15 00 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilir, proje hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


Atakent Terrace Tema Evleri projesinde sauna, fitness merkezi, buhar odası, kapalı otopark, yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, dinlenme alanları bulunuyor.


Terrace Tema Atakent nerede?

Terrace Tema Atakent adres : 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL


Terrace Tema Atakent iletişim

Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön