17 / 04 / 2024

Terrace Tema'da 306 bin TL'ye! Örnek dairesi hazır!

Terrace Tema'da 306 bin TL'ye! Örnek dairesi hazır!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

Terrace Tema’nın örnek dairesi Toner Mimarlık tarafından Terrace Tema’lıların yaşamı düşünülerek oluşturulan bir hikayeden yola çıkarak hazırlandı



Terrace Tema’nın sunduğu yaşam stiline bağlı olarak hazırlanan örnek dairenin tasarım konseptinin ilk çıkış noktasını, projede yaşayacak sakinlere sunulan geniş peyzaj alanları, zengin sosyal donatılar, yüksek bina ve yüksek tavanlar oluşturuyor.


Terrace Tema’nın 3.40 metre yüksekliğindeki tavanları ve geniş pencereleri ile ferah bir yaşam alanı sunması, iç mimarisinde minimalist çizgilerin hakimiyetini beraberinde getiriyor.  Abartısız ve fonksiyona yönelik mobilyalar, dairelerin içindeki tüm kullanım alanlarında kendini hissettiren pastel ve birbiriyle uyumlu renk tonları, yaşayanlara derin bir nefes alma imkanı sağlayan ferahlık hissi, Terrace Tema’da başlayacak yaşamdan ip uçları barındırıyor.


Terrace Tema projesinde 1+1 daireler 306 bin TL ile 520 bin TL, 2+1 daireler 478 bin TL ile 833 bin TL, 3+1 daireler 819 bin TL ile 980 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Terrace Tema’da evin başlıca yaşam alanı olarak belirlenen salon, ailenin tüm fertlerinin bir arada olabileceği sıcak ve yalın bir atmosfere sahip. Mutfak, yemek odası ve oturma alanlarını bir arada tutan salonda kullanılan mobilyalar zarif bir bütünlük sunuyor. Salonun geniş bir köşesinde konumlandırılan mutfak, fonksiyonelliği ile teknolojinin kullanıldığı akıllı ev tablosunun altını çiziyor. Banyo, yatak odasında oluşturulan yalın şıklık ve estetik detaylar evin minimalist ve konforlu tasarımını destekliyor. 


Son yıllarda büyük bir hızla gelişen Atakent’te inşa edilen Terrace Tema, TEM ve E-5 gibi çevre yollarına yakınlığı, Atatürk Havaalanı’na 8 dakika mesafede olması ve Türkiye’nin ilk Tema Parkı’nın yanı başındaki konumu ile de geleceğin yatırım fırsatını sunuyor. Şubat 2014 tarihinde teslim edilecek Terrace Tema, 360 derece göl, deniz ve park manzarası bulunan 30 ve 40 katlı 2 lüks kuleden oluşuyor. 416 daireden oluşan projede, 1+1, 2+1, 3+1 tipteki daire seçenekleri ile her yaşam tarzı için ideal çözümler sunuluyor. 


0212 698 15 00 


0212 215 50 30 


http://www.terracetema.com


projeye sor



Geri Dön