24 / 04 / 2024

Terrace Tema'da 375 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinat!

Terrace Tema'da 375 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinat!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Tema'da yer alan dairelerin fiyatları 375 bin TL'den başlıyor...



İnanlar’ın, 48 yıllık deneyimiyle Halkalı Atakent’te yükselen ve Şubat 2014’teki teslimi için kulelerinin kaba inşaatı ve cepheleri tamamlanan  Terrace Tema  projesi; Kanal İstanbul projesinin yeni açıklanan konumuyla eşsiz 2. boğaz manzarasını ve yine yeni açıklanan Küçükçekmece Gölü’nde yapılacak marinanın manzarasını gelecekte sakinlerine sunmaya hazır.


Kanal İstanbul’un geçtiğimiz günlerde medyada yer alan yeni lokasyonu, Terrace Tema’nın çok yakınından geçiyor, projenin hem keyfini hem de kazancını yükseltiyor. İnanlar’a güvenip Terrace Tema’da yatırım yapacakları sadece kazançlı ve yükselen bir gelecek bekliyor.


%1 peşinat ve 375.000 TL’den başlayan fiyatlarla Terrace Tema’da ödeme koşullarında da önemli kolaylık seçenekleri sunuluyor. Denizbank ve Akbank’ın özel faiz oranlarıyla sunduğu kredi imkanlarının yanı sıra İnanlar bünyesinde de kişiye özel, avantajlı ödeme planı seçenekleri oluşturulabiliyor.


Şimdi İnanlar farkıyla Terrace Tema’da yaşam ve/veya yatırım amaçlı ideal bir gayrimenkul yatırım yapmanın tam zamanı.

Hızlı ve planlı gelişimiyle gelecekte İstanbul’un önemli merkezlerinden biri olmaya aday Halkalı Atakent’te yükselen Terrace Tema, teslim tarihi Şubat 2014’e tüm hızıyla eksiksiz bir şekilde hazırlanıyor. Terrace Tema‘daki dairelerini erkenden alanlar kazanıyor; ayrıcalıklı yaşam ve yatırım fırsatlarını tüm İstanbul gelmeden önce yakalıyor.



Telefon: 444 2 002

Web: www.terracetema.com



projeye sor



Geri Dön