26 / 04 / 2024

Textil Port Zeytinburnu dünyada bir ilk olacak!

Textil Port Zeytinburnu dünyada bir ilk olacak!

Textil Port, tarihi İpekyolu’nun son durağı Zeytinburnu’nda, toptan hazır giyimin sektörünün Türk ve dünya piyasalarına açılan kapısı olacak



Türkiye’nin ve İstanbul’un ilk toptan hazır giyim AVM’sinde ticaret başlıyor.

İstanbul Zeytinburnu’nda yükselen Textil Port, toptan bayan, erkek, çocuk, spor giyim markalarının merkezi olmayı hedefliyor.


İsmail Aydın:

“Textil Port, sadece Türkiye’de değil, Dünyada da Bir İlk”

Türkiye ve İstanbul yeni bir toptan hazır giyim AVM anlayışı ile tanışıyor.  Toptan hazır giyim sektörünün bu konseptteki ilk AVM’sinde ticaret başlıyor. Zeytinburnu’nda yükselen Textil Port, toptan bayan, erkek, spor, çocuk ve diğer tüm giyim branşlarındaki markalara hizmet verecek. AVM’de toplam 126 mağaza ve 16 home office bulunuyor. Proje Müdürü İsmail Aydın, Haziran ayında Textil Port’da ticaretin başlayacağını ifade ederek, şunları söyledi:

“Textil Port, toptan hazır giyim mağazalarının yer alacağı bir AVM. 42 bin metrekare kapalı alana sahip. Açık havada yürüme yolları, yüksek tavanlı mağazaları, kafe ve restorantıyla lüks bir AVM konseptinde. Burayı, toptan bayan, erkek, çocuk, spor ve diğer özel giyim ürünlerin satılacağı markaları tek bir yerde toplamayı hedefleyerek yaptık. Laleli’de, Zeytinburnu’nda, Yeşildirek’de, Bursa’da toptan hazır giyim merkezlerinde mağazaları olanları, AVM konseptine taşıyoruz. Mimari estetik olarak farklı bir proje geliştirdik. Geniş bir caddede yürüyorsunuz, oturup dinleneceğiniz çay içebileceğiniz yerler var. Mağaza sahibi müşterisiyle nezih bir ortamda yemek yiyebiliyor. Aracınız güvenlikli bir otoparkta. AVM’nin içinde bankadan mescide her sosyal donatı mevcut.”


“Sadece Kiralama Var”

 “Textil Port ile yeni bir konsept geliştirdik. Bu konsepti ortaya çıkarırken, toptan hazır giyim firmalarıyla görüşüp, fikirlerini aldık. Biliyorsunuz; Zeytinburnu’nda, Laleli’de, Yeşildirek’de, Merter’de, toptan alışverişe gelenler büyük zorluklar yaşıyor. Aracını park edemiyor, rahat rahat mağazaları gezemiyor. 40 ile 150 metrekare arasında mağazalarımız var. 6 metre tavan yüksekliği, boydan boya camlı sistemle, günışığını içeri alan mağazalar tasarladık. Otomatik ısıtma ve soğutma sistemi olan, asma katlı, caddeye bakan cepheli lüks toptan hazır giyim mağazaları ile sektöre bir ilki getirdik. Mağazaları kiralıyoruz. İşletmeler, gayrimenkule değil, markalarına yatırım yapacaklar.” 


Textil Port’da, müşteri ve mağaza sahipleri için 450 araçlık otopark dışında, kafe-restoran, eczane, döviz bürosu, bankası ve mescidiyle, alış verişe gelen müşteriler, dilediği kadar AVM’de kalabilecek. Textil Port’un diğer en büyük avantajı, konumu. Zeytinburnu’nda yükselen Textil Port, Atatürk Havalimanı, E-5 Topkapı, Laleli, Yeşildirek, Merter, Osmanbey’in tam ortasında. Avrasya Tüp Geçidi ve Marmaray’ın hemen yanıbaşında. Kabataş-Bağcılar tramvay hattına sadece 3 dakika yakınlıkta.

Erintaş İnşaat liderliğinde yürütülen projede toplam 126 mağaza ve 16 home ofis yer alıyor. 


www.textilport.com.tr /

0212 582 60 83




Geri Dön