26 / 04 / 2024

The Green Park Hotels&Resorts, bin kişiyi işe alacak!

The Green Park Hotels&Resorts, bin kişiyi işe alacak!

Türkiye'nin en büyük kongre oteli kapılarını turizme açtı. The Green Park Hotels&Resorts Başkanı Adil Üstündağ, 'işe almalar devam ederken, dönemsel olarak bu rakam yaklaşık 1000'e ulaşacak' dedi



İstanbul'un Anadolu Yakası'na büyük bir canlılık getiren, açılışının ilk haftasında Dünya Ralli şžampiyonası'na da sponsorluk yapan 5 yıldızlı The Green Park Pendik Hotel&Convention Center'in 1700 kapasiteli dev bir oditoryumu bulunuyor.

'Eksikliği giderdik'

İlk 4 ay içinde, değişik kademelerde 296 kişi istihdam edildiğini vurgulayan The Green Park Hotels& Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, 'İşe almalar devam ederken, dönemsel olarak bu rakam yaklaşık 1000'e ulaşacak. Hizmetlerimiz sonsuz. Dileyen misafirler, helikopterle transfer imkanını yaşayabiliyor' diye konuştu.

Adil Üstündağ, şunları söyledi: 'Henüz hizmete açılmadan bile, bazı büyük organizasyonları aldık. Ciddi teklifler de gelmeye devam ediyor. Bunları büyük bir dikkatle değerlendiriyoruz. Örneğin 10-15 Nisan'daki Dünya Ralli şžampiyonası'na sponsor olduk. Dünyaca ünlü sporculara ev sahipliği yaptık. Bu olay, hizmet kalitemiz ve güvenirliğimizin ayrı bir ispatı oldu. İstanbul'da kongre turizminde ciddi bir eksikliğe çözüm ürettik. Avrupa ve dünya ölçeğinde önemli kongreleri bu otelimize alacağız.'

Istanbul'un en büyük spor ve sağlık merkezini de bünyesinde barındıran The Green Park Pendik Hotel&Convention Center, Pendik sahilinde 538 odası ve 55 toplantı ve organizasyon mekanı ile hizmet veriyor.

SÖZCÜ


Geri Dön