26 / 04 / 2024

The Holl Pendik fiyat listesi!

The Holl Pendik fiyat listesi!

Firma: Metal Yapı Konut ile Bekart İnşaat

Proje: The Holl

Metal Yapı Konut ile Bekart İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen The Holl projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirildi. Proje



The Holl projesinde lansman öncesi fiyat ve ödeme avantajları sunuluyor. 14 katı ofis ve home ofislere ayrılan  The Holl  projesi İstanbul Pendik'te yer alıyor. 

Metal Yapı Konut ile Bekart İnşaat ortaklığında hayata geçirilen The Holl projesi için ön talep toplanıyor. Yüksek yatırım getirisi ile iş hayatında her anlamda farklılık sağlacak olan projede teslimler 2019 yılının Temmuz ayında yapılacak. 

Pendik The Holl projesinde minimum 75 metrekare ofislerin fiyatları 357 bin TL'den başlıyor. The Holl projesinde yer alan daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip. 

The Holl Pendik projesinde 75-86 metrekare arasında değişen 38 adet 1+0 daire ile 98-145 metrekare arasında değişen 52 adet 1+1 dubleks olmak üzere toplam 90 bağımsız bölüme yer veriliyor.

The Holl konum olarak,Sabiha Gökçen Havalimanı, Yüksek Hızlı Tren İstasyonu, Kadıköy Metrosu'na yakın mesafede konumlanıyor. Projedeki dairelerin tavan yüksekliği 3.30 metre olarak tasarlandı.
 

Web: http://theholl.com.tr/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön