23 / 04 / 2024

The House Residence Bomonti'den hayvan barınaklarına destek!

The House Residence Bomonti'den hayvan barınaklarına destek!

The House Residence Bomonti, bakıma muhtaç hayvanlar için harekete geçti. Tüm hayvanseverler, kullanmadıkları eşyaları 26 Nisan’da Bomonti Antika Pazarı’nda kurulacak özel stantta satacak.



The House Residence Bomonti, bakıma muhtaç hayvanlar için harekete geçti. The House, tüm hayvanseverlere, kullanmadıkları antika, ikinci el, retro, vintage eşyaları The House Cafe ve The House otellere bırakma çağrısında bulunuyor. Eşyalar 26 Nisan’da Bomonti Antika Pazarı’nda kurulacak özel stantta satılacak. Elde edilecek gelir, Bolluca Hayvan Barınağı’ndaki dostlarımızın tedavi ve rehabilitesi için harcanacak.


The House Residence Bomonti, gerçekleştirdiği sosyal etkinlik ve organizasyonlarla da duyarlılığını ortaya koyuyor. The House Residence Bomonti son sosyal sorumluluk projesini, Bolluca Hayvan Barınağı için gerçekleştirilecek. The House, tüm dostlarına, kullanmadıkları antika, ikinci el, retro, vintage eşyaları The House Cafe ve The House Hotel’lere bırakma çağrısında bulunuyor. 


Tüm eşyalar 26 Nisan’da Bomonti Antika Pazarı’nda açılacak özel stantta satılacak ve elde edilecek gelir Bolluca Hayvan Barınağı için İstanbul Hayvan Hakları Derneği’ne bağışlanacak. Böylece yıllardır bir köşede bekleyen bir abajur, eski bir dikiş makinesi, şık bir biblo belki bir gramofon değerlendirilerek sevimli dostların bakımına katkıda bulunacak. Siz de evinizdeki eşyalara bu gözle bir daha bakın, kullanmadıklarınızı The House’a bırakın, sokak hayvanlarının tedavisi için hayati bir katkı yapın. 



Geri Dön