19 / 04 / 2024

The İstanbul Edition oteli, Diane Kruger açacak!

The İstanbul Edition oteli, Diane Kruger açacak!

Palmali Group tarafından TMSF'den ihaleyle 93 milyon liraya alınan eski HSBC binası, İstanbul'un en lüks otellerinden biri oldu! 'Billionaire Club'ın da içinde olduğu The İstanbul Edition oteli, 4 Mayıs'ta resmi açılışını yapacak



Şubat ayından beri faaliyet gösteren 150 milyon dolarlık yatırımın eseri olan The İstanbul Edition'ın Genel Müdürü Sedat Nemli, açılışla ilgili ayrıntıları anlattı.

ÜNLÜLER GELECEK

4 Mayıs'taki açılışınıza dünyaca ünlü birçok isim gelecek değil mi

Dünyaca ünlü film yıldızı Diane Kruger ve arkadaşı Amerikalı aktör Joshua Jackson açılışta aramızda olacak. Ayrıca New York'tan ünlü tasarımcı Ian Schrager, İngiliz moda tasarımcıları Richard Nicoll, Kinder Aggugini ve Bella Freud, ünlü sanat yönetmeni Jerry Stafford da gelecek. Dolce Gabbana'nın yüzü David Gandy, ünlü yönetmen Baillie Walsh, Burberry'nin yüzü Eddie Campbell, İngiliz sosyetesinin aristokrat siması Dan MacMillan ve kız arkadaşı model Sasha Volkova da gelecekler arasında...

Edition'ın diğer otellerden farkı ne

Hitap etmek istediğimiz misafir segmenti üst düzey. Burada geleneksel lüks yok, şatafattan uzağız. Teknolojik öğeler ve dizayn ağırlıklı lüks bir oteliz.

Mutfağınız da iddialı...

Otelimizin mutfağı tamamen Cipriani'ye emanet. Misafirlerimiz odalarına 'Edition Mönüsü'nden bir şey istediğinde, bu da Cipriani mutfağında hazırlanıyor.

KOCA BİNADA 77 ODA

Otelin mimarisi hakkında da biraz konuşmak istiyorum...

Binanın mimarı Haluk Tümay, binanın otele dönüştürülmesinde de bize yardımcı oldu. İç mimari çalışmaları Ian Schrager ve ekibi tarafından yapıldı.

Edition kaç odalı

Bu koca binada sadece 77 odamız, bir de kral dairemiz. Amacımız misafirlerimizin rahat hareket etmesini sağlamak. Otelin standart odaları 45- 70 metrekare arasında değişiyor. Kral dairesi olan Boğaz manzaralı Penthouse ise 400 metrekare. Kral dairesinin gecelik ücreti 7 bin 500 Euro.

4 BİN DOLARA SPA ÜYELİĞİ

Tül ve perdeler, yerel ipek dokuma. Tüm halılar ipek ve hepsi Türkiye ile Nepal'de dokundu. Banyo duvarlarında cam, taş antik mermer kullanıldı. 

Otelin SPA bölümü üç kattan oluşuyor. Kişiye özel odaların dışında Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu var. Sauna ya da buhar banyosuna girenler ardından kar odasına geçecek. SPA bölümünün yıllık üyeliği ise 4 bin dolar. 

İnternet aracılığıyla günün her saatinde otelin açık alanlarındaki farklı mekanlara, o saate uygun müzik yayını yapılıyor. 

The İstanbul Edition'ın lobisinde ve odalarında kullanılan koku, dünyaca ünlü Fransız Le Labo tarafından özel olarak hazırlandı.

GİRİŞ ÜCRETİ 50 LİRA

Rezervasyon yapılmadıysa sadece cuma ve cumartesi günleri giriş ücreti alınıyor. Billionaire Club'a girmenin bedeli 50 lira... 
Mekan şu anda sadece perşembe, cuma ve cumartesi günleri açık. 
Eğlence, saat 23.00 gibi başlıyor 04.00'e kadar sürüyor. 
Kulüp, 400-450 kişinin eğlenmesine yetecek genişlikte. 
Mekanda yaklaşık 60 kişi çalışıyor.
Sabah


Geri Dön