26 / 04 / 2024

The İstanbul Veliefendi Konutları!

The İstanbul Veliefendi Konutları!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

The İstanbul Veliefendi Konutları fiyatları 3 oda 1 salon dairelerde 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. 786 daireden meydana gelen projede banka kedisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor.



The İstanbul Veliefendi Konutları 2. etap satışları başladı. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Zeytinburnu ilçesinde konumlandırılan proje 68 bin 33 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Yıl sonunda teslim edilecek olan  The İstanbul Veliefendi  projesi,  YDA Grup ve Kuruluş İnşaat  ortaklığında hayata geçiriliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. 


The İstanbul Veliefendi Konutları fiyatları 3+1 daireler için 1 milyon 200 bin TL'den başlarken, 4+1 daireler için 1 milyon 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


The İstanbul Veliefendi Konutları sosyal donatı alanları arasında reception, kuru temizleme, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzu, vale parking hizmetleri ve oda servisi, fitness center, concierge, lounge, bellboy, kuaför bulunuyor. 


The İstanbul Veliefendi projesi,  Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 8 kilometre,  Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


The İstanbul Veliefendi nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi iletişim

Tel: 0212 558 13 13

http://www.theistanbulveliefendi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön