29 / 03 / 2024

The İstanbul Veliefendi ne zaman teslim?

The İstanbul Veliefendi ne zaman teslim?

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

The İstanbul Veliefendi projesinde 786 tane daire yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 120 ay vade yapılıyor. Peki The İstanbul Veliefendi ne zaman teslim?



"The İstanbul Veliefendi ne zaman teslim?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. 2. Etap satışlarının başladığı proje  YDA Grup ve Kuruluş İnşaat  tarafından inşa ediliyor.


Zeytinburnu  The İstanbul Veliefendi  projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Zeytinburnu ilçesinde yükseliyor. Projede 786 tane daire yer alıyor 


The İstanbul Veliefendi Zeytinburnu Evleri'nde  fitness center, concierge, lounge, bellboy, kuaför, kuru temizleme, reception, vale parking hizmetleri ve oda servisi, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzları yer alıyor. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı The İstanbul Veliefendi projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL, 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL'den satılıyor. 


Yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için banka kredisi ile 120 ay vade yapılan The İstanbul Veliefendi projesi 68 bin 33 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


The İstanbul Veliefendi ne zaman teslim?

The İstanbul Veliefendi projesinde satışları devam eden dairelerin teslimleri bu yıl sonunda gerçekleşecek. Proje hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


The İstanbul Veliefendi nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi iletişim

Tel: 0212 558 13 13

http://www.theistanbulveliefendi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön