27 / 04 / 2024

The Mandarins Acıbadem'de fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor!

The Mandarins Acıbadem'de fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem’de konumlanan The Mandarins Acıbadem'de fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor. Projenin teslimi Mayıs 2018’de yapılacak.



Avrasya Tüneli’nin Anadolu yakası çıkış noktasında Acıbadem’de konumlanan The Mandarins Acıbadem projesinde 1+1’den 5+1 dublekse kadar daire seçenekleri yer alıyor.

 

Konut fiyatları 590 bin TL’den başlayan Mandarins Acıbadem projesinde metreküpü 220,5 ile 904,05 arasında değişen konutlar, yüksek ve geniş pencereler sayesinde optimum gün ışığı kazanırken mimari açıdan da estetik bir görünüm sunuyor.

 

Mandarins Gayrimenkul tarafından 550 milyon yatırımla inşa edilen The Mandarins Acıbadem projesinde peşinat miktarı, aylık ödemeler ve ara ödemeler alıcının ödeme gücüne göre düzenleniyor. İlk etabında 493 konut bulunan The Mandarins Acıbadem projesinin teslimi Mayıs 2018’de yapılacak.

 

Mandarins Gayrimenkul Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Emin Can Aydın, 100 metrekarenin altındaki dairelerde de yüksek hacim kullanılarak ferah ve lüks bir görünüm sağlamak mümkün dedi. Aydın" Metrekare ne kadar geniş olursa olsun tavan yüksekliği daireye ferahlık sağlayamıyorsa metrekare büyüklüğünün bir anlamı kalmıyor. Yüksek tavan, konut almak isteyenler için olmazsa olmazlardan biri haline geldi. Daireye girdiklerinde ilk olarak ölçüsüne bakıyorlar. Kriterlerine uygun daireylekarşılaştıklarında bizim açımızdan da satışı daha kolay hale geliyor” şeklinde konuştu. 

 


Tel: 444 6 536
Web: www.themandarins.com.tr
 


Geri Dön